naar Marker Nieuws indexpagina
Bouwproject 'Buurterstraat 2' is gestart
Slopen en inrichten bouwterrein
Deze week is een aanvang van de sloopwerkzaamheden gestart van Buurterstraat 2. Dit project is in ons aller belang. Het geeft een positieve wending aan de huisvestingsproblematiek op Marken en bevordert doorstromingsmogelijkheden voor zowel jongeren als ouderen.
 
Er zal, door aannemingsbedrijf Klies en Jozef Bouw B.V. uit Volendam, gewerkt worden van maandag t/m vrijdag tussen 7.00 uur en 16.00 uur. Volgens de huidige planning duurt de bouw tot medio oktober 2021. Men is inmiddels gestart met het slopen en inrichten van het werkterrein. Er worden keten geplaatst en het terrein wordt verhard. Daarna volgt het heiwerk. Vervolgens maakt de aannemer de fundering, legt de vloeren en bouwt de draagconstructie.
 
Vragen
Mocht u vragen hebben, meer willen weten over de geplande werkzaamheden of onverhoopt klachten ervaren? Mail dan rechtstreeks naar de aannemer via info@kliesjozefbouw.nl. Ook kunt u uitvoerder Jaap Tol ter plaatse aanspreken. Let bij het betreden van het werkterrein goed op uw eigen veiligheid want het betreden van de bouwplaats is op eigen risico.
 
 Bewonersbrief 'Start bouw 8 appartementen Buurterstraat 2' in pdf 

Bron: PepProductions, dinsdag 19 januari 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina
 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.