naar Marker Nieuws indexpagina
Rietlandenschool op Marken heeft een nieuwe directeur
 
De Protestants Christelijke Basisschool ‘De Rietlanden’ op Marken heeft een nieuwe directeur, Nicolette Schipper. Deze nieuwe directeur was niet onbekend met de Marker basisschool, ze heeft er op jonge leeftijd zelf les gekregen.
 
Begin juli 2020 heeft de ‘oude’ directeur Jasmijn Karsten afscheid genomen als directeur van de basisschool aan de Buurterstraat op Marken. De vacature stelling voor deze functie was reeds eind maart 2020 gestart, welke medio augustus 2020 is uitgebreid met een introductie video van de Rietlandenschool.
 
Er hebben een aantal belangstellenden gesolliciteerd naar de openstaande functie. Na een aantal gesprekken werd Nicolette Schipper uitgekozen als de juiste kandidaat.
 
De reden waarom mevrouw Schipper heeft gesolliciteerd naar de functie van directeur op Marken, komt voort uit het feit dat de school kleinschalig is. Door de kleinschaligheid heb je korte lijntjes met de leerkrachten en de ouders en ook dat de school zich als natuurschool wil profileren, heeft meegespeeld bij de sollicitatie.
 

Bron: PepProductions, dinsdag 19 januari 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina
 
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.