naar Marker Nieuws indexpagina
Te koop: Havenbuurt 13 op Marken
Vraagprijs € 475.000 kosten koper
Havenbuurt 13, 1156 AL Marken
Deze “Marker” voormalige paalwoning is gelegen op een prachtige locatie direct achter de haven, met uitzicht over de haven en de gouwzee. De woning is oorspronkelijk rond 1904/1905 gebouwd. De woning is in 2005 volledig gerenoveerd en geheel voorzien van geďsoleerde wanden en dak en beglazing.
 
Omdat de woning niet direct aan de haven is gesitueerd heeft u hier geen overlast van toeristen. U heeft wel alle gemakken van de gezellige drukte en activiteiten van de omgeving zonder dat u daarbij overlast ondervindt. U woont zogezegd aan de weg maar toch van de weg.
 
De Havenbuurt kenmerkt zich door de sfeervolle en karakteristieke uitstraling, met de boten in de haven, regelmatig wordt de haven opgesierd door karakteristieke oude schepen, zoals botters, tjalken en dergelijke. Tevens zijn er verschillende terrassen direct aan de haven waar u heerlijk hapje en een drankje kunt nuttigen.
 
Info
U kunt contact opnemen met Klaas Zeeman Bouwbureau, tel. 06-53 62 77 42
 
Foto's van Havenbuurt 13 in pdf Volledige omschrijving & kenmerken Havenbuurt 13 in pdf Plattegronden Havenbuurt 13 in pdf
 
Onderstaand de achterzijde van Havenbuurt 13:

Bron: Klaas Zeeman, woensdag 6 januari 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina