naar Marker Nieuws indexpagina
Deel uw nieuwjaarswens met Waterland bij Omroep PIM
Zondag 3 januari vanaf 11.00 uur
Vanwege corona zijn zo'n beetje alle nieuwjaarsbijeenkomsten in Waterland afgelast. Maar dat betekent niet dat het inluiden van het nieuwe jaar daarom helemaal niet doorgaat. Omroep PIM zendt op zondag 3 januari een live-programma uit op tv waarin Waterlanders elkaar het allerbeste kunnen wensen voor 2021, een programma ‘voor en door Waterlanders’.
 
Tijdens de uitzending, die rond 11.00 uur aansluitend aan de kerkdienst begint, bent u in de gelegenheid om uw nieuwjaarswensen met heel Waterland te delen. Dit kunt u op verschillende manieren doen.
 
Zo kunt u uw nieuwjaarswens opnemen met uw eigen smartphone en deze via Whatsapp naar ons sturen of u kunt uw filmpje sturen aan redactie@omroep-pim.nl. Deze zullen wij dan tijdens de uitzending laten zien.

Maar u kunt natuurlijk ook contact opnemen met de studio om LIVE in de uitzending de inwoners van Waterland het allerbeste te wensen voor 2021. Ook dat kan op meerdere manieren:
 
  via Microsoft Teams, gebruik hiervoor de link: https://bit.ly/3513kDe
  via Facebook Messenger. Ga naar https://www.facebook.com/omroep.pim en start een videogesprek met 'Petrus Mensen'.
  inbellen via Skype. Daarvoor dien je wel Skype op je telefoon, laptop, pc of tablet te hebben geďnstalleerd. Zoek op Skype naar Omroep PIM en bel in.

De uitzending is op zondag 3 januari vanaf 11.00 uur live te zien bij Omroep PIM op tv:
  Ziggo kanaal 36
  KPN kanaal 1442
  Facebookpagina van Omroep PIM
   YouTubepagina van Omroep PIM

Bron: Omroep PIM, zaterdag 2 januari 2021

 naar Marker Nieuws indexpagina