naar Marker Nieuws indexpagina
Succesvolle ‘online’ S.V. Marken kerstverloting
Jan Commandeur trekt een lot. Assistenten Elly en Linda wachten op de achtergrond.
 
De S.V. Marken kerstverloting vindt normaal gesproken plaats in (een volle) kantine ‘Nooitgedacht’, maar in deze coronatijd is dat (natuurlijk) niet mogelijk. Om die reden vond op zaterdag 19 december de kerstverloting ‘online’ plaats. De uitzending kwam rechtstreeks vanuit kantine ‘Nooitgedacht’. Dit jaar geen volle sportkantine, maar gezellig thuis op de bank kijken via TV en/of computerscherm.
 
De uitzending werd geopend door voorzitter Jan Peereboom van Sportvereniging Marken. Hij bedankte als eerste het projectteam ‘Kerstverloting’ voor het mogelijk maken van de online uitzending. Het record aantal verkochte loten (ruim 9.200) passeerde ook de revue. En natuurlijk werden de kopers en verkopers bedankt voor het kopen en aan ‘de mens’ brengen van deze loten. Als laatste bedankte Peereboom de gevers en geefsters voor de vele geschonken prijzen.
 
Er werden video’s vertoond van een voetbal clinic voor de jeugd door spelers van Marken 1 en Ajax speelster Kelly Zeeman op het A-veld, de penaltybokaal en een interview met hoofdtrainer Ron van de Velde. Ook aan de samenwerking met de Marker Evenementen Stichting (MES) werd aandacht besteed.
 
‘Mystery Guest’
Er was ook een onderdeel ‘Mystery Guest’. Tijdens de uitzending kwamen er vijf hints voorbij, waarbij je via whatsapp, na hint nummer vijf, kon reageren op de vraag wie dit was. De te winnen prijs was één meter bier en een schaal bitterballen. Erwin Römer was de ‘Mystery Guest’. Jan Commandeur had vervolgens een interview met Erwin. Winnaar werd, na loting, Jaap Boes (Ball). De prijs werd door Erwin zelf bij Jaap thuis gebracht.
 
Alle 156 prijzen werden in de uitzending uitgeloot en tussendoor kon men genieten van allerlei video’s uit het S.V. Marken historie. Na bekendmaking van de winnaar werden de prijzen, voor zover mogelijk, direct thuisgebracht.
 
De uitzending werd uitgezonden via het YouTube kanaal van de MES.
 
Voorzitter Jan Peereboom van Sportvereniging Marken

Bron: PepProductions, zaterdag 19 december 2020

naar Marker Nieuws indexpagina