naar Marker Nieuws indexpagina
Sportvereniging Marken 'online' Kerstverloting 2020
Zaterdag 19 december, vanaf 18.30 uur, via MES YouTube kanaal

Zaterdag 19 december 2020 zal de traditionele Kerstverloting van Sportvereniging Marken worden gehouden. Vanwege de beperkingen door het covid-19 virus kan dit helaas niet op de gebruikelijke manier in kantine 'Nooitgedacht'.
 
Om toch een mooie Kerstverloting aan te kunnen bieden hebben Sportvereniging Marken en de Marker Evenementen Stichting (MES) de handen ineengeslagen door de Kerstverloting online uit te zenden. Er is een mooi programma samengesteld met niet alleen de verloting zelf, maar tussendoor ook allerhande beelden van onder meer de penaltybokaal en de clinic van zaterdag 12 december 2020.
 
Verder zullen er nog beelden uit het verleden worden vertoond. Bovendien is er nog de ‘Mystery Guest’, die zijn of haar opwachting zal maken. Wat dit allemaal inhoudt zult u gedurende de uitzending wel merken…
 
MES YouTube kanaal
Dit zal gebeuren via het YouTube kanaal van de MES (het zelfde kanaal als met de Bingo’s), via onderstaande link.
(klik op dit plaatje voor de link)
 
De uitzending zal om 18:30 uur starten en zal u hopelijk een gezellige avond brengen.
 
Voor de Kerstverloting zijn om en nabij 140 prijzen te verdelen, gesponsord door vele bedrijven, instellingen en particulieren.
 
Geen loten met lotnummers, maar met naam & adres
Een veel gestelde vraag is of er geen loten worden uitgegeven. Doordat de lotenverkoop niet via de gebruikelijke manier kon worden gedaan, dus met papieren loten, zult u geen loten met lotnummers ontvangen. Van alle bestellingen is een apart lot geschreven met naam en adres, welke allemaal in de ‘hoge hoed’ worden gedaan, waaruit geloot zal worden. Dus heeft u tien loten besteld, dan zitten er tien loten met uw naam en adres in de verloting. Er zijn dus geen lotnummers, maar alleen loten met naam en adres. Vandaar dat u geen loten ontvangen heeft.
 
Gedurende uitzending zal steeds een bepaald aantal van de loten worden verloot.
 
Namens S.V. Marken wensen wij u een gezellige online Kerstverloting-Avond!

Bron: Sportvereniging Marken, vrijdag 18 december 2020

naar Marker Nieuws indexpagina