naar Marker Nieuws indexpagina
Trekkingsuitslag Grote Clubactie 2020
 
Op woensdag 9 december vond onder toeziend oog van notaris mr. M.E.F. Ploum de trekking van de Grote Clubactie 2020 plaats en de uitslag is bekend. Jouw inzet is niet alleen goud waard voor de vereniging, maar ook voor jou zelf.
 
Check je lot
Heb jij in de periode van 19 september tot en met 8 december 2020 een lot gekocht van de Grote Clubactie via een vereniging? Hiermee heb jij een vereniging gesteund, bedankt daarvoor! Check je lot in de 'lotchecker' of in de trekkingsuitslag om te zien of je prijs hebt.
 
 Bovenstaande trekkingsuitslag in pdf 
 
Onderstaand de 'kleine lettertjes', wat leesbaarder
 
Prijs innen?
Als je het lot hebt betaald via een eenmalige machtiging, verzilver jouw prijs dan via https://lotchecker.clubactie.nl/. Indien je contant hebt betaald en een prijs van Bookchoice, Greetz, Smartphoto en/of Masita hebt gewonnen, verzilver jouw prijs dan via https://lotchecker.clubactie.nl/. Indien je contant hebt betaald en een overige prijs hebt gewonnen, maak je een kopie van jouw winnende lot en stuur je het origineel samen met een begeleidende brief met je NAW-gegevens, in een voldoende gefrankeerde envelop naar: Nationale Grote Clubactie, Postbus 440, 5000 AK Tilburg. Binnen zes weken na ontvangst van de contactgegevens, ontvang je jouw prijs.
 
 
De Kansspelautoriteit heeft een Stichting Samenwerkende Non-profit Loterijen (SNL), waarvan de Grote Clubactie onderdeel is, een vergunning verleend op 6 december 2016 onder kenmerk: 10293. Voor meer informatie www.ssnl.nl. Speel bewust 18+. Het lot 2020 is geldig tot en met 8 december 2021. Wijzigingen op het prijzenpakket en typefouten zijn door de Grote Clubactie te alle tijden voorbehouden. Aan de getoonde uitslagen kunnen geen rechten worden ontleed.
   

Bron: Grote Clubactie, donderdag 10 december 2020

naar Marker Nieuws indexpagina