naar Marker Nieuws indexpagina
FC Volendam presenteert: The Orange Christmas Show
zaterdag 12 december, aanvang 20.00 uur
Een prachtige avond waar elk Volendams voetbalhart sneller van gaat kloppen. Zo kun je The Orange Christmas Show het beste beschrijven. Op zaterdag 12 december om 20.00 uur organiseert FC Volendam een fantastische online show, waar Volendams voetbal gecombineerd wordt met interactie en veel kansen op het winnen van mooie prijzen. Alle opbrengsten gaan direct naar de jeugdopleiding van FC Volendam.
 
The Orange Christmas Show wordt gepresenteerd door Jan Smit en Quinty Trustfull, met als gast onder andere Wim Jonk. We kunnen natuurlijk niet alles verklappen, maar aan de hand van veel video-items zal er veel worden gelachen, is er aandacht voor lekker eten en kan er ook zomaar een traan weg worden gepinkt. Tussendoor valt er voor de kijkers, namelijk de fans, sponsors en andere belangstellenden van FC Volendam, veel te winnen. Zo kun je nu al meedoen met de veiling met unieke items, waarop geboden kan worden tot het einde van de show. Daarnaast maak je met de loterij kans op grote prijzen zoals een voetbalreis naar Dortmund en een Playstation 5 met FIFA 21. Elke seizoenkaarthouder ontvangt van FC Volendam een gratis lot voor de loterij. Uiteraard kun je ook loten bij kopen om nog meer kans te maken. Ook de voetbalquiz met quizmaster Kevin Quizzer is de moeite waard om aan deel te nemen.
 
Schakel op zaterdag 12 december vanaf 20.00 uur in via het Youtube- of Facebook-account van FC Volendam en geniet van de Orange Christmas Show. En vergeet niet om mee te bieden met de veiling en loten te kopen voor de loterij. Met jouw bijdrage lever je een bijdrage aan de toekomst van het voetbal in Volendam.
Het Programma Loterij LED-Loterij Veiling
Alle informatie:
 https://christmas.fcvolendam.nl/het-programma/ 
   

Bron: FC Volendam, dinsdag 8 december 2020

  naar Marker Nieuws indexpagina