naar Marker Nieuws indexpagina
Het is bijna zover...'online' S.V. Marken Kerstverloting 2020
zaterdag 19 december, aanvang 18.30 uur

Op zaterdag 19 december 2020 organiseert Sportvereniging Marken in kantine 'Nooitgedacht' wederom de jaarlijkse kerstverloting. Vanwege Corona gaan we dit op een andere manier doen zoals u gewend bent en wel op de digitale manier.
 
Mede door de technische ondersteuning van de Marker Evenementen Stichting (MES) zijn wij in staat om de kerstverloting digitaal uit te zenden. Je kunt alles volgen via het YouTube kanaal van de MES. Om te zien dat je op het juiste kanaal ziet zal er vanaf 18.15 uur een scherm zichtbaar zijn met de actuele tijd erin en een melding dat je kijkt naar de kerstverloting van S.V. Marken.
 
We starten de kerstverloting om 18.30 uur met een samenvatting van een trainings-clinic welke speciaal voor de jeugd is opgezet door spelers van Marken 1 en de Penalty Bokaal. Vervolgens zullen de prijzen in diverse blokken uitgeloot worden waarbij er tussendoor film- en beeld materiaal zal worden getoond en kan aan de hand van hints onze Mystery Guest geraden worden. Misschien krijgen we zelfs wel bezoek van de Kerstman....
 
Naast een boel entertainment en hopelijk veel prijswinnaars willen we u graag informeren over enkele zaken omtrent S.V. Marken, want al wordt er niet gevoetbald achter de schermen is veel gebeurt op onze mooie complex.
 
Het belooft een mooie digitale (voetbal) zaterdag te worden. Wilt u ook nog meedoen en kans maken op mooie prijzen? Dan kan dat! Tot zaterdag 19 december 14.00 uur kunt u namelijk nog loten kopen. Dit kan door een bedrag van 1,- per lot over te maken naar IBAN NL44 RAB0 0342 8266 54 onder vermelding van "Kerstverloting 2020" en uw naam & adres, met het aantal gewenste loten. Ook kunt u een Whatsapp sturen naar Leona de Waart (06-16003577) of Whatsapp naar Elly Schipper (06-12513478) voor het bestellen van loten. De betaling zal dan gaan via een 'tikkie' en zij zorgen ervoor dat alle loten geregistreerd worden en in de grote ton komen.
 
De kerstverlotingsgroep heeft er zin in en hopelijk jullie ook!
 
Met sportieve groet,
 
Bestuur Sportvereniging Marken

 

 
De trekking zal via
live worden uitgezonden.
Vanaf 18.15 uur staat de 'live' stream open.
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Ons Streekblad' van donderdag 10 december 2020

Bron: Sportvereniging Marken, maandag 7 december 2020

naar Marker Nieuws indexpagina