naar Marker Nieuws indexpagina
Bessie & Bap op bezoek bij Sinterklaas (video)
November 2020 / Omroep PIM
De bekendste Markers zijn zonder enige twijfel Bessie & Bap (Oma & Opa). Toen zij hoorden dat er hoog bezoek op Marken was en dat het met deze zeer bekende gast mogelijk niet goed ging, gingen zij natuurlijk even langs om polshoogte te nemen.
 
Bessie & Bap hadden gehoord dat de onlangs op Marken gearriveerde Sinterklaas ziek op bed lag en ze maakten zich natuurlijk zorgen. De hoogste tijd dus om even langs te gaan voor een bezoekje. Bessie & Bap troffen Sinterklaas in zijn bed aan, maar Sint vertelde zijn bezorgde bezoek dat hij zich inderdaad niet zo lekker voelde, maar dat zij zich geen zorgen hoefden te maken.

Toen Bertus van Bistro Cafetaria 'De Verkeerde Wereld' langskwam met een heerlijke versnapering vond hij ook dat Sinterklaas er inderdaad wat witjes uitzag. Samen met Bessie & Bap werd besloten om toch maar even de huisarts te bellen om te vragen of die even naar Sinterklaas kwam kijken. De huisarts kon snel even op huisbezoek komen en constateerde inderdaad dat er alleen maar sprake was van een griepje. 

Na een gezellig bezoek konden Bessie & Bap gerustgesteld weer naar huis terugkeren. En Sinterklaas... die beloofde dat de kinderen van Marken zich natuurlijk geen zorgden hoefden te maken over Pakjesavond. En volgend jaar? Natuurlijk komt Sinterklaas ook volgend jaar weer naar Marken.
Camera : Jeroen Kistemaker & Thomas de Groot
 

Bron: Omroep PIM, donderdag 3 december 2020

naar Marker Nieuws indexpagina