naar Marker Nieuws indexpagina
Heeft u al digitale loten voor de kerstverloting van S.V. Marken?
Trekking zal online plaatsvinden op zaterdag 19 december 2020
Willy is één van lotenverkopers die, coronaproof, langs de deuren gaat

Zaterdag 19 december 2020 organiseert Sportvereniging Marken in de kantine van het sportcomplex wederom de jaarlijkse kerstverloting. Vanwege corona gaan we dit op een andere manier doen zoals u gewend bent en wel op de digitale manier.
 
Verkoop van loten
Dit jaar zijn er geen fysieke loten maar doen wij de verloting met digitale loten. Een lotenverkoper komt langs de deur en zal vragen of u nog loten wilt kopen (€ 1,- per stuk), daarbij zal uw naam, adres en aantal loten genoteerd worden. Betalen kunt u via een 'tikkie' waarvoor uw mobiele telefoonnummer gevraagd wordt of via een overschrijving.
 
Het is ook mogelijk om op voorhand loten te kopen zodat u er zeker van bent dat u meedoet met de kerstverloting. U kunt dan een bedrag (á € 1,- per lot) overmaken naar IBAN NL44 RABO 0342 8266 54 onder vermelding van 'Kerstverloting 2020' en uw naam, met het aantal gewenste loten.
 
Ook kunt u een Whatsapp sturen naar Leona de Waart (06-16003577) of Whatsapp naar Elly Schipper (06-12513478) voor het bestellen van loten. We houden ons aan de RIVM richtlijnen, dus wees geduldig en houd hier ook rekening mee.
 
Deze loterij is een kansspel. U maakt kans op prijzen, maar dit is niet gegarandeerd. Indien u geen prijzen wint, krijgt u uw geld niet terug.
 
Prijzen:
1e prijs € 500
2e prijs € 300
3e prijs Dinerbon ter waarde van € 150
En vele mooie prijzen van diverse ondernemers en sponsoren.
 
Trekking
De trekking zal via
live worden uitgezonden.
Vanaf 18.15 uur staat de 'live' stream open.

Door uw deelname steunt u Sportvereniging Marken, welke al een tijdje géén inkomsten meer heeft

Bron: PepProductions, dinsdag 1 december 2020

naar Marker Nieuws indexpagina