naar Marker Nieuws indexpagina
Denk mee over de warmtetransitie van Waterland!
 
De gemeente Waterland wil graag op maandag 2 november aanstaande met u in gesprek over de warmtetransitie van onze gemeente. Wij onderzoeken momenteel wat voor die transitie nodig is, welke alternatieven er zijn voor aardgas, en in welke volgorde wijken en buurten in Waterland van het aardgas af zouden kunnen gaan. Daartoe stellen we momenteel een visie-document op, de Transitievisie Warmte. Vragen die daarin aan de orde komen zijn: Hoe zorgen we ervoor dat uw woning in de toekomst verwarmd wordt? De Nederlandse aardgaskraan gaat dicht, ook in Waterland zal het aardgas op termijn verdwijnen. Welke alternatieven zijn er dan voor uw buurt en woning en in welke stappen gaat dit gebeuren? En wat betekent dit voor u?
 
Waarom deelnemen aan deze avond?
We gaan stap voor stap veranderen. Ook in uw buurt en uw woning, zult u dit op termijn gaan merken. Tijdens de avond nemen wij u mee waar u in de toekomst allemaal mee te maken krijgt, en horen wij graag hoe u hier over denkt. 
 
Hoe kan ik mij aanmelden?
De digitale inwonersavond vindt plaats op maandag 2 november om 19:30 uur. De avond duurt tot 21:00 uur. Meldt u zich aan via gemeente@waterland.nl met uw naam en emailadres. Dan ontvangt u daarna van ons de gegevens om deel te nemen aan de digitale sessie in Zoom.
 
Vragenformulier
Ter voorbereiding van de inwonersavond over de Transitievisie Warmte van Waterland staan er vragen online. Deze koppelen we tijdens de avond terug. Wij vragen u om deze korte vragenlijst in te vullen op https://www.menti.com/6qzjpcadt8
 

Bron: Gemeente Waterland, dinsdag 13 oktober 2020

naar Marker Nieuws indexpagina