naar Marker Nieuws indexpagina
Zaterdag 3 oktober 'livestream' van S.V. Marken - ASV Arsenal
Uitzending is onder voorbehoud van weersomstandigheden

Livestream S.V. Marken 1 - ASV Arsenal 1
Vanwege de nieuwe Covid-19 regels die de regering afgelopen maandag 28 september heeft ingesteld mogen er geen toeschouwers aanwezig zijn bij alle sportwedstrijden in Nederland, in ieder geval tot en met dinsdag 20 oktober. Dit houdt dus in dat er morgen (zaterdag 3 oktober 2020) geen toeschouwers kunnen worden toegelaten bij alle wedstrijden die op ons sportcomplex 'Nooitgedacht' worden gespeeld.
 
Samenwerking Sportvereniging Marken met Marker Evenementen Stichting
Als bestuur van Sportvereniging Marken snappen we dat dit zeer vervelend is, maar we hebben ons er aan te houden. We hopen dan ook dat een ieder zich aan deze regels wil, gaan en kan houden door niet naar ons sportcomplex te komen. Om de supporters tegemoet te komen gaan we morgen iets unieks doen in de geschiedenis van Sportvereniging Marken. Samen met de Marker Evenementen Stichting (MES) heeft Sportvereniging Marken de handen ineengeslagen door een livestream van de wedstrijd te gaan maken.
 
Dit houdt in dat via het YouTube kanaal van de MES een stream zal worden doorgegeven met livebeelden van de wedstrijd S.V. Marken 1 - ASV Arsenal 1. Deze stream zal om circa 14:00 uur open gaan.
 
 
Uitzending onder voorbehoud van de weersomstandigheden
Een en ander is wel onder voorbehoud van de weersomstandigheden, want bij flinke regen val kan het doorgeven van de beelden niet doorgaan, omwille van de apparatuur. IJs en weder dienende dus, of in dit geval wind en regen dienende. Maar laten we hopen dat de weergoden ons goed gezind zijn!
 
Bestuur Sportvereniging Marken & Marker Evenementen Stichting

               

Bron: Sportvereniging Marken, vrijdag 2 oktober 2020

naar Marker Nieuws indexpagina