naar Marker Nieuws indexpagina
Vaste Reizigers programma Volendam Marken Express
 
Beste Markers,
 
Allereerst zal de Marken Express alle Markers willen bedanken voor haar steun gedurende dit jaar. Ondanks dat ons vaste reizigersprogramma al sinds 2015 bestaat, bleek het onbekend te zijn voor vele Markers. Nadat de Marken Express had besloten om alle Markers in 2020 een extra korting te geven, hebben er ruim 200 Markers zich aangemeld.
 
Vandaag is de herfst begonnen en de Marken Express afgelopen jaar veel gebruikt is door alle lokale bewoners en veel toeristen uit eigen land, hebben we ervoor gekozen om ook deze winter weer te blijven varen, maar wel met aangepaste vaartijden. Wij verzoeken u begin oktober onze website in de gaten te houden voor de aangepaste winter vaartijden.
 
Hoe werkt het ook al weer?
Ons vaste Reizigersprogramma met korting blijft voor alle Markers geldig. Registreer u nu nog voor onze vaste reizigersprogramma. Als u deze scheurstrook inlevert bij de boot (of per mail), krijgt u via de email een vaste reizigers nummer toegewezen en later zal deze veranderen in een gepersonaliseerd pasje. Zolang de Marken Express dit jaar vaart, betaalt u € 2,50 per persoon per enkele reis en voor de fiets betaalt u € 0,50. Ook voor de periode daarna als onze vaarschema’s bekend zijn, zullen wij, blijvend, voor de Markers gunstige reistarieven handhaven.
 
Houdt u ook onze dienstregeling op de website in de gaten? Voor de winter is ons schema nog steeds onzeker.
 
Heeft u vragen en opmerkingen, van welke aard dan ook, neem contact op met mij, Anouk Terlouw, op 06-2945 1274 of een mailtje te sturen naar anouk@markenexpress.nl. Voor ons geen zee te hoog!
 
Blijf gezond en we hopen u op een van onze schepen te mogen begroeten.
 
Anouk Terlouw
Rederij Volendam Marken Express B.V
 
 Bovenstaande tekst in pdf   Scheurstrookje in pdf 
Bovenstaande kunt u ook terugvinden als bijlage bij 'Ons Streekblad' van donderdag 24 september 2020

Bron: Volendam Marken Express, dinsdag 22 september 2020

naar Marker Nieuws indexpagina