naar Marker Nieuws indexpagina
Marker Mannenochtend tijdens Marker Havenfeesten 2021
Een stevig ontbijt, koud bier en live optredens van bekende & onbekende grootheden
 
Een goed idee moet, net als goed bier, even de tijd krijgen voordat het perfect is! Inmiddels is de tijd rijp en daarom vindt op zaterdag 26 juni 2021 de eerste Mannenochtend plaats tijdens de Marker Havenfeesten 2021!
 
Het Concept
Het concept is simpel: samen beginnen we de ochtend aan lange tafels met een ‘stevig’ mannenontbijt. Daarna is het tijd voor strijd! Tijdens het spelprogramma, met onder andere touwtrekken en het bierspel, strijden alle (vrienden)teams tegen elkaar voor de wisselbokaal. Dit alles onder het genot van koud bier en optredens van lokale artiesten. Natuurlijk zorgen we óók voor gezelligheid en sluiten we de ochtend af met een bekende zanger als ultieme sfeermaker!
 
Aanmelden
Via onderstaand link kun je jezelf opgeven voor de Marker Mannenochtend 2021, dit kan als (vrienden)groep of als individu. Benoem in het formulier alle namen + telefoonnummer van alle personen in jouw groep. De minimale leeftijd voor deelname aan de mannenochtend is 18 jaar.

Na inschrijving krijgen alle deelnemers een betaalverzoek van € 10,-. Dit bedrag dient overgemaakt te worden voor uiterlijk 19 december 2020.
 
 Link om je op te geven 
 
Contact
Heb je vragen of ideeën, of wil je graag optreden tijdens de Marker Mannenochtend 2021?
Laat het ons weten via markermannenochtend2021@outlook.com
 
Facebook https://markermannenochtend.weebly.com/
 

Bron: Marker Mannenochtend, zaterdag 12 september 2020

naar Marker Nieuws indexpagina