naar Marker Nieuws indexpagina
Zondag 16 augustus start de Deen Sponsor Actie
van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september
Bij DEEN vinden we het belangrijk dat je niet alleen boodschappen bij ons kunt doen, maar ook dat we ons steentje bijdragen aan het sociale leven in de omgeving van onze filialen. Daarom sponsoren we graag evenementen, sportverenigingen en andere lokale doelen.
 
Door de coronacrisis merken wij dat er juist nu behoefte is aan extra financiële middelen voor verenigingen. Daarom hebben wij besloten om dit jaar een speciale editie van de Sponsor Actie te organiseren. Het belooft wederom een mooie actie te worden waarbij € 400.000,- ten goede komt aan ruim 300 (sport)verenigingen in de buurt van onze winkels. De Sponsor Actie is dit jaar van zondag 16 augustus t/m zaterdag 5 september. De munten kunnen ingeleverd worden t/m zaterdag 12 september 2020.
 
Hoe werkt de Sponsor Actie?
Je ontvangt bij iedere € 10,- aan boodschappen én bij speciale actieproducten een sponsormunt. In de winkel staat een speciale display met kokers voor maximaal 5 verenigingen. Doneer je munt aan uw favoriete vereniging. Hoe meer munten de vereniging ontvangt, hoe groter de sponsorbijdrage. Zo steunen wij samen de verenigingen!
 
 
Op Marken hebben de volgende verenigingen een 'koker' voor de muntjes:
 
Toneelvereniging 't Voetlicht
Sportvereniging Marken
Christelijke Muziekvereniging 'Juliana'
IJsclub Marken
Tennisclub Marken
 
 Een Lijst met alle deelnemende verenigingen 

Bron: Deen Supermarkten, donderdag 6 augustus 2020

naar Marker Nieuws indexpagina