naar Marker Nieuws indexpagina
S.V. Marken ontvangt donatie van 'ING Nederland fonds voor Medewerkers'

Sportvereniging Marken heeft een donatie groot 1.000 mogen ontvangen van het 'ING Nederland fonds voor Medewerkers'. De vereniging is hier enorm blij mee, zeker ook gezien de huidige moeilijke tijden voor veel verenigingen rondom de covid-19 situatie. Het is heel mooi dat ING Bank deze donaties blijft geven.
 
S.V. Marken bedankt bij deze ING Bank heel hartelijk voor deze prachtige donatie!
 
Wat is 'ING Nederland fonds voor medewerkers?
ING is werkgever van een grote groep mensen. En veel mensen die werken bij ING zijn actief betrokken bij goede doelen of maatschappelijke organisaties. Net als alle andere vrijwilligers zijn ze onmisbaar in ons land en zonder hen zouden heel veel initiatieven niet kunnen bestaan. Van de coach bij de handbalvereniging tot vrijwilliger in een verzorgingshuis, woonzorgcentrum of buurtcentrum. En van de opknappers van de speeltuin tot de mantelzorgers. Zij dragen bij aan een sterke samenleving.
 
Hoe het werkt
ING is trots op deze maatschappelijke betrokkenheid van medewerkers en willen die ondersteunen. Daarom is het ING Nederland fonds er ook voor medewerkers. Medewerkers in actieve dienst bij ING kunnen goede doelen of maatschappelijke organisaties waar ze aan verbonden zijn, voordragen voor een donatie. Een beoordelingscommissie van ING medewerkers bekijkt de donatieverzoeken die medewerkers indienen.
 
 De beoordelingscommissie bestaat uit:
Kathleen Landbrug - Community Investment Manager
Annemarie van Mol - Financial Engineer 
Marcel Winkels - Casemanager complexe producten
Daan Vonk - Customer Journey Expert Sparen

Bron: Sportvereniging Marken, donderdag 23 juli 2020

naar Marker Nieuws indexpagina