naar Marker Nieuws indexpagina
Vele Markers in de prijzen bij Deen Zomerbingo
De prijzen zijn op te halen vanaf donderdag 16 juli t/m zondag 2 augustus 2020
Afgelopen zaterdagavond hebben wij een super gezellige bingo gehad. We hopen dat je erg genoten hebt. De opbrengst van deze actie, 13.186 euro, komt ten goede aan het Nationaal Ouderenfonds. Afgelopen zaterdagavond overhandigde Karin Bloemen de mooie cheque aan het Ouderenfonds.
 
De DEEN Zomerbingo werd georganiseerd zonder enig commercieel gewin. De opbrengsten zijn na aftrek van de kosten die gemaakt worden om de bingo te organiseren volledig gedoneerd aan het Nationaal Ouderenfonds. Het Nationaal Ouderenfonds is een landelijk goed doel. Zij zetten zich in voor een samenleving waarin alle ouderen hun leven leiden zoals zij dat wensen. Ook proberen zij eenzaamheid onder ouderen te verminderen. De opbrengst van de DEEN Zomerbingo zal besteed worden in de regio’s waar onze DEEN winkels zich bevinden.
 
 Alle prijswinnaars Deen Zomer Bingo zaterdag 11 juli 2020 
 
De prijzen zijn op te halen vanaf donderdag 16 juli t/m zondag 2 augustus 2020.
 
! Let op de volgende punten voor het ophalen van jouw prijs:
  • De pakketten die verse producten bevatten, moeten zo snel mogelijk opgehaald worden anders kunnen we de versheid niet meer garanderen. Dit geldt voor het Maza humuspakket, het maaltijdpakket en het verse meloen met druiven pakket.
  • Als je een prijs hebt gewonnen die alcoholische producten bevat, moet je 18 jaar of ouder zijn. Anders kunnen wij de prijs niet meegeven. Dit geldt voor het champagne en rode wijn pakket.
Meld je bij het ophalen van jouw prijs bij de servicebalie in het DEEN filiaal en toon jouw orderbevestiging. Zij zullen dan de prijs aan jou overhandigen. Mocht je de orderbevestiging niet meer hebben, zorg dan dat je een geldig legitimatie bewijs meeneemt.
 
Dank je wel voor het meedoen en heel veel plezier met jouw prijs!
 

Bron: Deen Supermarkten, maandag 13 juli 2020

naar Marker Nieuws indexpagina