naar Marker Nieuws indexpagina
‘Heel Mérčke Bakt’ levert € 1.400 op voor KWF Kankerbestrijding
 
De Marker Evenementen Stichting (MES) organiseerde afgelopen weekend, met inachtneming van de RIVM richtlijnen, het traditionele ‘Heel Mérčke Bakt’. Dit evenement vind altijd plaats tijdens de Marker Havenfeesten, maar deze feesten konden door het corona geen doorgang vinden.
 
Dertien bakkers hebben ieder twee taarten aangeleverd. Eén voor de verkoop, één voor de jurering. Het restant van de gejureerde taart is daarna ook in de verkoop gegaan. Naast deze zesentwintig taarten heeft Marker Evenementen Stichting eenentwintig taarten bijgekocht voor de verkoop en de verloting en hebben zij nog drie taarten gesponsord gekregen.
 
De totale verkoop opbrengst en verloting van de taarten heeft samen met de biedingen van de Marker Horeca ondernemers en een deel van de 'Strava-club' tijdens de Paling veiling, bijna € 1.400 opgebracht, wat door de MES is aangevuld tot het ronde bedrag van € 1.400. Dit bedrag komt geheel ten gunste aan KWF Kankerbestrijding.
 
  De dank gaat uit naar alle deelnemers, kopers van de taarten en de kopers van de lootjes. De MES hoopt dit evenement volgend jaar weer ‘normaal’ met de Marker Havenfeesten te organiseren.
 

Bron: PepProductions, woensdag 8 juli 2020

naar Marker Nieuws indexpagina