naar Marker Nieuws indexpagina
Vrijdag 3 juli 'Postman and the Ramblers' in P3
Maak kennis met......
 
We zijn heel blij dat er weer een muziekcafé is. In de grote zaal hebben we plekken gecreëerd waar je kunt genieten van het muziekcafé. We hebben wel een beperkt aantal plaatsen.  We hebben plek voor 72 man en je moet van te voren een plek reserveren. Een reservering kan gedaan worden voor 2 personen. Wie het eerst komt wie het eerst maalt. Alle aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. De reservering is pas definitief als je hiervan een bevestigingsmail hebt gekregen. Als er teveel aanmeldingen zijn dan kan het dus helaas zo zijn dat je voor deze editie geen plek kan reserveren.
 
Delayed (Akoestische versie)
Delayed waarbij de trouwe bezoekers zeker Wilma Jongkind zullen herkennen. Wilma zingt af en toe mee met onze huisband maar neemt deze avond haar eigen begeleiding mee :Kenrick van Pinxteren: semi-akoestische gitaar + zang en Boas de Boer: semi-akoestische gitaar + zang zorgen voor een mooi rond geluid passend bij de eigen nummers!
 
Huisband met een Ladies Night !
Deze keer spelen de dames een hoofdrol. Een mooi afwisselend kwartet gaat een breed palet brengen van Reggae tot Rock ! Deze keer met Lis, Jamie, Shoshanna en Martine als deelnemers !Wil je volgend jaar ook mee doen… meld je aan en bezoek de Facebookpagina van de huisband.
 
Postman and the Ramblers
Na succesoptredens bij onder andere Café Restaurant 'Land en Zeezicht' op Marken en Café 1614 in Monnickendam hebben de Postman and The Ramblers uit Marken besloten om het groter aan te pakken. Hierbij is ouderwetse Rock ‘n’ Roll gespeeld door jonge gasten het uitgangspunt, maar eigenlijk speelt deze band alles wat er qua muziek te vinden is. Het wordt weer tijd om te knallen, dus:
 
Purmerend P3 : Here we come !
 
 
Datum
: vrijdag 3 juli 2020
Open
: 20.00 uur
Aanvang
: 20.15 uur
Einde
: 23.00 uur
Leeftijden
: Alle leeftijden
 
Pop- en Cultuurpodium P3
Purmersteenweg 17-19
1441 DK Purmerend
Tel.: 0299-411230

Bron: Pop- en Cultuurpodium P3, dinsdag 23 juni 2020

naar Marker Nieuws indexpagina