naar Marker Nieuws indexpagina
Nieuwe vrijwilliger bij SPW infopunt op Marken
 
Het informatiepunt van Stichting Promotie Waterland (SPW) op Marken is op zoek naar vrijwilligers die woonachtig zijn op of in de buurt van Marken. Deze personen dienen dienstverlenend te zijn ingesteld en bij voorkeur minimaal één andere taal, dan onze moedertaal Nederlands, kunnen spreken.
 
De op Marken geboren Astrid Commandeur, woonachtig in Amsterdam, zag deze tekst aan haar voorbij komen en dacht, dat is wel iets voor mij, en nam direct contact op met de coördinatrice van het infopunt op de Marker haven, Trijntje Visser. En zo heeft Astrid reeds twee weekenden met Trijntje meegedraaid en heeft zij besloten als vrijwilliger te blijven.
 
“Het leuke aan het vrijwilligerswerk in het infopunt is, dat je mensen van over de gehele wereld spreekt. En het geeft altijd weer een goed gevoel mensen optimaal van dienst te kunnen zijn, zodat zij het meeste uit hun dagje weg of hun vakantie op ons bijzondere eiland (en omgeving) kunnen halen. Het bevalt me uitstekend en ben dan ook blij dat ik mij als vrijwilliger heb aangemeld”, aldus Astrid. En ook Trijntje is trots op haar nieuwe aanwinst in het team van het infopunt op Marken.
 
Mocht u bij het lezen van dit stukje denken, dat is ook wel iets voor mij, neem dan contact op met Trijntje Visser, en wie weet sta ook jij binnenkort in het schattige Marker huisje op de prachtige haven met dito uitzicht!
 

Bron: PepProductions, dinsdag 23 juni 2020

naar Marker Nieuws indexpagina