naar Marker Nieuws indexpagina
Zaterdag 11 juli : Deen Zomerbingo
onder leiding van 'showmaster' Eddy Guyt
 Heb je zin in een avond vol gezelligheid, entertainment en spectaculaire prijzen? Speel dan zaterdag 11 juli vanaf 19.30 uur live via Facebook mee met onze Zomerbingo! De opbrengst van deze actie komt ten goede aan het Nationaal Ouderenfonds.
 
Hoe kun je meedoen?
Vanaf maandag 22 juni 17:00 uur tot en met donderdag 2 juli 2020 kun je de bingoboekjes bestellen. De bingoboekjes zijn alleen online te bestellen via https://www.deen.nl/bingo. Een bingoboekje kost € 5,- per stuk. Dit bingoboekje wordt verpakt in een mooie goodiebag met wat lekkers voor tijdens deze avond. Deze goodiebag kun je ophalen in jouw DEEN filiaal vanaf dinsdag 7 juli.
 
Daarnaast kun je van zondag 21 t/m zaterdag 27 juni naast jouw bingoboekje nog extra losse bingokaarten krijgen bij aankoop van speciale actieproducten. Houd onze folder en winkels in de gaten voor deze producten! Wacht niet te lang! Voor alle bingokaarten geldt op=op.
 
Let op! Het kan zijn dat de bevestigingsmail in de spambox terecht komt. Check dit dus even goed.
 
De bingo
Wij spelen tijdens deze online bingo 4 rondes bingo. In iedere ronde kun je meerdere prijzen winnen. Onze showmaster Eddy Guyt uit Volendam geeft aan voor welke bingo er wordt gespeeld (bijvoorbeeld een rij of volle kaart). En ook Eddy doet het allemaal vrijwillig.
 
De loterij
Tussen de rondes door hebben we een loterij waarbij er ruim 700 extra prijzen worden weggegeven! Iedere deelnemer die online een bingoboekje heeft besteld, heeft automatisch een lotnummer gelijk aan het bevestigingsnummer en de naam uit de orderbevestiging, en speelt dus mee!
 
Let op! Je doet alleen mee met de loterij als je online een goodiebag met bingoboekje koopt.
 
De prijzen
Er zijn mooie prijzen te winnen, zoals een KitchenAid keukenmachine en blender, een luxe kofferset van Nava, één jaar lang gratis bloemen, een Bosch gereedschapsset, een FitBit, levensmiddelenpakketten, pannensets, een Dolce Gusto koffiemachine, Oral-B Smart 6 elektrische tandenborstel, Denver wekkerradio’s, Princess frituurpan, wijnpakketten en méér. Deze prijzen zijn mede mogelijk gemaakt door de leveranciers van DEEN.
 
Nationaal Ouderenfonds
De DEEN Zomerbingo wordt georganiseerd zonder enig commercieel gewin. De opbrengsten worden na aftrek van de kosten die gemaakt worden om de bingo te organiseren volledig gedoneerd aan het Nationaal Ouderenfonds.
 
Het Nationaal Ouderenfonds is een landelijk goed doel. Zij zetten zich in voor een samenleving waarin alle ouderen hun leven leiden zoals zij dat wensen. Ook proberen zij eenzaamheid onder ouderen te verminderen.
 
De opbrengst van de DEEN Zomerbingo zal besteed worden in de regio’s waar onze DEEN winkels zich bevinden.

Bron: Deen Supermarkten, zondag 21 juni 2020

naar Marker Nieuws indexpagina