naar Marker Nieuws indexpagina
Postcode Loterij deelnemers op Marken winnen cadeaukaarten
De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro
 
Postcodegebied 1156 ofwel Marken valt in de prijzen in de trekking van de Postcode Loterij. De winnaars winnen per lot een shoptegoed van 50 euro dat kan worden ingeruild voor diverse cadeaukaarten naar keuze. Deze cadeaukaarten zijn te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Naast de schenkingen aan goede doelen, wil de Postcode Loterij zo ook via het prijzenpakket een steentje bijdragen en de ondernemers een hart onder de riem steken. Zo winnen de buurtbewoners, maar ook de lokale ondernemers!
 
Met het gewonnen shoptegoed kunnen de winnaars uit Marken verschillende cadeaukaarten uitkiezen. De kaarten zijn in te wisselen bij lokale ondernemers die zijn aangesloten bij een van de cadeaukaarten naar keuze: Bakkers-, Koffie-, Lokaal Vers-, IJs- en Restaurant cadeaukaart, Nationale Horeca cadeaukaart, HEMA cadeaukaart en de Fashioncheque. Winnaars krijgen ook de mogelijkheid om een deel van het gewonnen tegoed te doneren aan Voedselbanken Nederland. Winnaars worden binnenkort per brief over hun prijs ge´nformeerd.
 
17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten ter besteding bij lokale ondernemers
De gevolgen van de coronacrisis zijn ingrijpend en juist nu is steun voor ondernemers in de buurt extra waardevol. Daarom heeft de Postcode Loterij het prijzenpakket van de trekkingen van april, mei en juni uitgebreid met in totaal 17,5 miljoen euro aan cadeaukaarten, te besteden bij ondernemers en winkeliers in de buurt. Zo winnen niet alleen de deelnemers van de Postcode Loterij, maar kunnen ook ondernemers en winkeliers in die buurten en regio's er hun voordeel mee doen.
 
Ondernemers in de buurt die zich willen aansluiten kunnen meer informatie vinden op www.postcodeloterij.nl/lokaleondernemers.
 
Informatie over de Cadeaukaart naar keuze
Heeft u de Cadeaukaart naar keuze gewonnen? Gefeliciteerd!
 
Per winnend lot ontvangt u 50 punten. Met deze punten kunt u Cadeaukaarten naar keuze uitkiezen in onze Prijzenshop. U kunt uw prijs ook doneren aan de Voedselbank
 
Heeft u een keuze gemaakt? U ontvangt uw cadeaukaart(en) binnen tien werkdagen thuis.
 
U ontvangt van ons een brief/e-mail (uiterlijk 20 juli) met uw persoonlijke prijscode.
Met deze prijscode kunt u inloggen in onze prijzenshop.
 

Bron: Postcode Loterij, woensdag 17 juni 2020

naar Marker Nieuws indexpagina