naar Marker Nieuws indexpagina
Ken je iemand die een lintje verdient?
Aanvraag voor Lintjesregen 2021 moet 10 juli 2020 zijn ingediend
 
Elk jaar wordt een aantal inwoners ter gelegenheid van Koningsdag vereerd met een Koninklijke onderscheiding, de zogenaamde lintjesregen. Iemand komt voor een lintje in aanmerking na een buitengewone prestatie. Vooral als men als vrijwilliger langdurig een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan de samenleving. Dat kan zijn als iemand de afgelopen 25 jaar tenminste 15 jaar bestuurslid of vrijwilliger is (geweest) voor een organisatie die zich inzet op maatschappelijk, kerkelijk, cultureel, sportief of sociaal gebied. Richtlijn is wel dat men met dit vrijwilligerswerk minstens 8 tot 10 uur per week bezig is.
 
Hoe vraagt u een lintje voor iemand aan?
Informatie over het aanvragen van een lintje vindt u op www.lintjes.nl of via onze website https://www.waterland.nl/product/koninklijke-onderscheiding-lintje-aanvragen. Kent u iemand die in de gemeente Waterland woont waarvan u vindt dat hij/zij een Koninklijke onderscheiding verdient?
 
Bent u benieuwd of uw aanvraag kansrijk is? Neemt u dan contact op met Lucie van Vliet-Berndsen van Kabinetszaken via telefoonnummer (0299) 658 694 / 06 15 01 19 09 of via kabinet@waterland.nl. Het speciale lintjesspreekuur komt dit jaar in verband met de coronacrisis te vervallen.
 
LET OP!! Uw aanvraag voor de Lintjesregen 2021 moet uiterlijk 10 juli 2020 bij de gemeente zijn ontvangen.
 

Bron: Gemeente Waterland, donderdag 28 mei 2020

naar Marker Nieuws indexpagina