naar Marker Nieuws indexpagina
Bericht voor Don Bosco/Triade scholieren uit Marken
 
Hallo Don Bosco /Triade scholieren!
 
Hoop je ook dat je weer (even) naar school mag? Niet in een te volle schoolbus? Zou de schoolbus wel rijden?
Als het inderdaad zover is dat je naar school mag tijdens de Corona periode heeft de Marken Express met jullie meegedacht qua vervoer.
 
Zij hebben een speciale actie maarrrrrr je zult je er wel voor moeten opgeven via anouk@markenexpress.nl omdat er speciale voorwaarden aan deze actie zitten:
 
Voorwaarden zijn;
* Jullie moeten op school zitten in Volendam of Edam.
 
* Op vertoon van jullie schoolpas kun je gratis tijdens schooluren over varen. Ook de terugweg. Helaas zullen zij in de ochtend niet alle uren varen, waarschijnlijk alleen het eerste uur. Maar je fiets mag mee, vanaf de boot fietsen naar school en wellicht een work-out op de terug weg naar huis?
 
* Officieel dient de Marken Express ook te weten welke personen er allemaal meevaren, dus maken zij graag vooraf een lijst. Vandaar dat je je op moet geven.
 
Als zij een lijstje hebben, kunnen deze leerlingen in de ochtend worden afgestreept van de lijst en dan ontvangen zij van de bemanning een Marken Express muntje die jullie dan op de terugweg weer in kunnen leveren, zodat de bemanning weet dat het de leerlingen zijn.
 
Weet dat zij niet voor twee leerlingen gaan varen dus er moet wel animo zijn. Wil je er gebruik van maken, geef bij Anouk Terlouw dan gelijk op of je dan elke dag mee wilt gaan of anders welke dagen van de week.
 
* Als het aantal leerlingen wordt gehaald per dag dan willen zij dit aanbieden zolang het OV (EBS) niet lekker loopt. Wanneer jullie weer als normaal met de bus kunnen gaan, dan stopt de Marken Express waarschijnlijk met de service.
 
* De Marken Express bied dit de hele maand juni 2020 (mits het minimaal tien leerlingen zijn) aan en gaat dit uitproberen en zal deze periode dan ook bestempelen als pilot periode.
 
* Wel dien je een mondkapje aan boord te dragen zoals ook bij het normale OV dan het geval zal zijn.
 
       
 
Jeugdraad Marken is te vinden op Facebook en

Indien je vragen hebt kun je ons altijd mailen: 
jeugdraadmarken@gmail.com
 
     
Ook in juni 2008 gingen Marker scholieren, door een OV staking, al met de Marken Express naar School (Red.)
De Jeugdraad is een werkgroep van

Bron: Jeugdraad Marken, dinsdag 19 mei 2020

naar Marker Nieuws indexpagina