naar Marker Nieuws indexpagina
Werkzaamheden aan Liergouw vanaf woensdag 13 mei
Tijdens het werk wordt de Liergouw niet afgesloten voor het doorgaande verkeer
 
In december 2019 zijn de werkzaamheden aan de Liergouw afgerond tussen de Ring A10 en Ransdorp. In de eerste vier maanden van het gebruik is echter gebleken dat de nieuwe inrichting van de weg op een aantal plekken niet aansluit op wat het verkeer aan ruimte nodig heeft. Binnenkort knappen wij deze problemen op en daarom ontvangt u van ons deze mail.
 
Wat gaan we doen?
Tussen het viaduct van de A10 en de Dorpsweg Ransdorp worden de passeerplaatsen naast de rijbaan van de Liergouw aangepast om het verkeer meer ruimte te bieden dan nu het geval is. De uitvoering van dit werk staat gepland vanaf woensdag 13 mei en neemt circa drie weken in beslag.
 
Bereikbaarheid
Tijdens het werk sluiten wij de Liergouw niet af voor het doorgaande verkeer. Het verkeer wordt onder begeleiding van twee verkeersregelaars om-en-om langs het werkvak geleid. Een korte wachttijd van enkele minuten kan hierbij voorkomen. Wij hopen op uw begrip hierin.
 
Meer informatie
Mocht u vragen hebben over deze mail of over het werk dan kunt u mij hierover bellen op het nummer 06-53160384 of mailen op het mailadres wverbij@vangelder.com.
 

Bron: Van Gelder Groep, woensdag 6 mei 2020

naar Marker Nieuws indexpagina