naar Marker Nieuws indexpagina
Bewaarboekje '75 Jaar Vrijheid'
zaterdag 25 april rondgebracht op Marken door bestuur Oranjevereniging
 
V.l.n.r.: Aagje (of Immetje) de Waart, Neeltje Zeeman (van Nele Moenis), Kees de Wit, Kees Janssen, Jaap Janssen, Jan Springer, Sijmen Visser van Klaas Piet (met kapje), .?.., Lobberig de Groot en Cees van Altena (Cees van Cees)
Bron : Jan Schild
 
Deze speciale bewaaruitgave over 75 jaar vrijheid herdenken en vieren is in aan­gepaste vorm uitgebracht. Onze bedoeling was om alle op Marken georganiseerde activiteiten rond Koningsdag, Dodenherdenking en het vieren van 75 jaar vrijheid te bundelen in dit boekje, maar helaas is het merendeel gecanceld. Wij danken iedereen die meegewerkt heeft aan het realiseren van dit boekje. In dit bijzondere herdenkingsjaar vindt u in ons boekje een historisch overzicht over de oorlogsjaren op Marken, met vele foto’s en interviews van Markers.
 
Dit bewaarboekje en de uitgestelde voorstellingen zijn mogelijk gemaakt door alle sponsoren die u vindt in dit boekje. Zij promoten hun bedrijf met hun advertenties waar wij hen hartelijk voor willen bedanken. Daarnaast bedanken wij onze leden hartelijk voor hun bijdrage voor 2020! Zonder uw onmisbare financiële bijdrage zouden wij dit niet kunnen realiseren.  
 Bewaarboekje '75 Jaar Vrijheid' in pdf 
 Kleurplaat uit Bewaarboekje '75 Jaar Vrijheid' in pdf 
Bestuursleden van de COV hebben op Marken dit bewaarboekje huis-aan-huis verspreid. Op de foto bestuurslid Jaap Visser.
     
 
Er is nog een beperkte voorraad boekjes over. Degenen die meer boekjes zouden willen hebben om bijvoorbeeld aan familie buiten Marken of eigen kinderen te geven, stellen wij in de gelegenheid om tegen kostprijs (€2 per boekje) extra exemplaren te kopen.
 
Wie interesse heeft, kan op IJsselmeerweg 72 een enveloppe in de brievenbus doen met erin:
è het te betalen bedrag
è een briefje met daarop je naam, het aantal gewenste exemplaren en het bezorgadres op Marken!.
 
Wij zorgen ervoor dat de boekjes bij jullie bezorgd worden.
 
Let op! Op = op! Indien alle boekjes op zijn en je hebt al betaald, krijg je de enveloppe met inhoud weer van ons terug. Houd de Facebook van de COV in de gaten voor de update van voorraad.
 
Het bestuur van COV "Nederland en Oranje"
oranjevereniging.marken@ziggo.nl
NL14 RABO 0347 3867 76 ten name van Oranjevereniging “Nederland en Oranje”
Facebook
 

Bron: Christelijke Oranjevereniging 'Marken & Oranje', zondag 26 april 2020

naar Marker Nieuws indexpagina