naar Marker Nieuws indexpagina
Volendam Marken Express aanbieding voor inwoners van Marken
 
Beste Markers,

Allereerst wensen wij u veel gezondheid toe!
 
Inleiding
 
De Rederij Volendam Marken Express werkt aan een plan om weer een rustige start te kunnen gaan maken. Dit plan zal worden besproken met de aangrenzende gemeentes Waterland en Edam-Volendam. Partijen zullen hierover gezamenlijk een besluit in nemen ter zijner tijd.
 
Bij deze start zal de Volendam Marken Express in eerste instantie voor 'Groot Waterland' gaan varen en niet voor grote groepen toeristen.
 
Onderstaande tekst krijgt iedereen als brief huis-aan-huis op Marken in bus (vrijdag 24 april).
 
In deze brief wordt ook gesproken over een 'vast reizigers nummer' en een 'gepersonaliseerd pasje'. Dit bestaat reeds jaren, maar is bij de meeste nog niet heel bekend. Trijntje Visser en Pieter Pereboom (Pep) hebben bijvoorbeeld zo'n pasje. Dus als u vragen hierover heeft, kunt u die ook aan deze personen stellen.
 
Onderstaand de volledige tekst van de brief:

De Marken Express bestaat bijna 100 jaar en heeft door de tijden heen veel crisissen overleeft. Zij gaat er dan ook vanuit na deze crisis langzaam, rustig en met alle veilige corona restricties met minder passagiers, de veerdienst tussen Volendam en Marken weer langzaam te kunnen hervatten. Veel van onze passagiers wonen in de omgeving van Marken (Waterland). Wij hopen op een langzame terugkeer van lokale bewoners.

Ook het mooie (schier)eiland Marken en de Marken Express varen al ruim honderd jaar hand in hand. De inwoners op Marken en de Marken Express hebben samen veel meegemaakt. De veerkracht van de Markers om er weer bovenop te komen na een crisis is bewonderenswaardig te noemen.

Om deze voor ons allen lastige periode te overbruggen, hebben wij voor alle Markers een leuke bijdrage bedacht; even lekker genieten van een overtochtje Volendam <-> Marken. Wij horen vaak dat de Marken Express hét uitje is, om even met het gezin, familie, kennissen en vrienden een rondvaart te maken tussen Volendam en Marken. Al dan niet wandelend of met de fiets.

Graag willen wij dit leuke uitje u aanbieden als opsteker. Als u onderstaande scheurstrook geheel invult met uw gegevens is dit uw gratis toegangsbewijs voor een rondvaart voor u en uw gezin. Lekker even een half uurtje uitwaaien op de Gouwzee!

Maar dat is niet het enige wat wij u willen aanbieden. Indien u deze scheurstrook inlevert bij de boot, krijgt u via de email
een vast reizigers nummer (voorlopig) toegewezen en later in het jaar zal deze veranderen in een gepersonaliseerd pasje. Zolang de Marken Express dit jaar vaart, betaalt u € 2,50 per persoon per enkele reis en voor de fiets betaalt u € 0,50. Ook voor de periode daarna als onze vaarschema’s bekend zijn, zullen wij, blijvend, voor de Markers gunstige reistarieven handhaven.

Heeft u vragen en opmerkingen, van welke aard dan ook, neem contact op met mij, Anouk Terlouw, op 06-2945 1274 of een mailtje te sturen naar anouk@markenexpress.nl . Voor ons geen zee te hoog!

Blijf gezond en we hopen u op een van onze schepen te mogen begroeten.

Anouk Terlouw
Rederij Volendam Marken Express B.V
 
 Bovenstaande tekst in pdf   Scheurstrookje in pdf 

Bron: Volendam Marken Express, donderdag 23 april 2020

naar Marker Nieuws indexpagina