naar Marker Nieuws indexpagina
Filiaalmanager Deen Marken gaat met pensioen
dinsdag 21 april laatste werkdag
 
Beste Markers en klanten Deen,
 
Na elf jaar gewerkt te hebben bij Supermarkt Deen op Marken, is nu de tijd aangekomen dat ik op donderdag 30 april aanstaande mag stoppen met werken en van mijn vrije tijd mag gaan genieten. Ik ga met Pensioen. Mijn laatste werkdag in het filiaal aan de Boxenring is dinsdag 21 april en neem ik afscheid van jullie. Op vrijdag 1 mei neem ik officieel afscheid van alle winkelmedewerkers en de firma Deen en zit het er voor mij op.
 
Herinneringen
Ik heb heel veel mooie herinneringen aan Marken. Zo denk ik terug aan de sponsoracties van Deen en dat ik met zoveel hartelijkheid bij de verenigingen werd ontvangen. Zeker wanneer ik na afloop van de actie met de cheque aan kwam en jullie kon verrassen met het bedrag wat er bij elkaar gespaard was, dat was altijd genieten. Maar ook de tegenprestaties van de verenigingen waar ook bij van sommige verenigingen verwacht werd dat ik mee deed, zoals op doel staan bij de voetbal of mee moest tennissen op het veld. Ook daar genoot ik van. En dan nog alle activiteiten in de winkel voor de kinderen zoals knutselen en de ontvangsten van Sint & Piet en voor de ouderen koffie met gebak op oudere dag. Ook de onthulling van het sponsorbord op het voetbalveld met de nieuwe slogan van de firma Deen "Dat is lekker thuis komen". Al met al allemaal leuke activiteiten om op terug te kijken. Wat ik zeker zal gaan missen is de gezelligheid en het praatje met het winkelend publiek. Na 11 jaar bouw je toch een speciale band op en dat heb ik altijd als zeer prettig ervaren.
 
Als laatste wil ik ook alle collegaís van de winkel hartelijk bedanken voor de fijne tijd die ik en mijn vrouw Erika met jullie hebben gehad. Het was fijn dat ik als bedrijfsleider u/jou van dienst kon zijn bij Deen Marken.
 
Ik wens iedereen veel succes en gezondheid toe in deze moeilijke en onzekere tijd.
 
Dank u/jullie wel en tot ziens,
Adrie van Lopik
Filiaalmanager Deen Marken
 
           

Bron: Adrie van Lopik, donderdag 16 april 2020

naar Marker Nieuws indexpagina