naar Marker Nieuws indexpagina
Fotomoment Brandweer Waterland met voormalig burgemeester Kroon
zondag 2 februari 2020 / Omroep PIM

 

Zondagmiddag 2 februari organiseerden de brandweerkorpsen van Monnickendam, Marken, Ilpendam en Broek in Waterland een fotomoment met voormalig burgemeester Luzette Kroon op het plein voor het gemeentehuis in Monnickendam.
 
We moeten 15 jaar terug voor de laatste keer dat alle vier brandweerkorpsen van de gemeente Waterland bij elkaar op de foto stonden. Maar zondag 2 februari was dan eindelijk het moment daar en zo stonden alle zeven voertuigen geflankeerd door ruim 50 brandweerlieden voor het gemeentehuis.
 
Natuurlijk een bijzonder moment voor alle vrijwilligers van de brandweer, maar ook voor voormalig burgemeester van de gemeente Waterland, Luzette Kroon. Het is altijd al een wens van Luzette geweest om samen met "haar brandweerlieden" op de foto te gaan. Echter is het organiseren van zo'n moment niet eenvoudig, want vind maar eens een gaatje in ieders agenda. Dankzij de hechte samenwerking tussen de 4 brandweerkorpsen lukte het toch om op de valreep een fotomoment in te plannen.
 
Na afloop werd er nog gezellig bijgepraat, anekdotes en herinneringen opgehaald en afscheid genomen van voormalig burgemeester van de gemeente Waterland, Luzette Kroon.

 

Verslag: Jos de Vos & Thomas de Groot
 

Bron: Omroep PIM, maandag 3 februari 2020

naar Marker Nieuws indexpagina