naar Marker Nieuws indexpagina
Leroy Zondervan strandt in groepsfase bij Dutch Open Darts
De 'Dutch Open Darts 2020' wordt dit weekend gehouden in ´de Bonte Wever´ te Assen. Het toernooi wordt gespeeld van vrijdag 31 januari t/m zondag 2 februari 2020.
 
Voor darter Leroy Zondervan kon het weer een fantastisch weekend worden. Helaas strandde Leroy vandaag in de groepsfase. Hij speelde z'n wedstrijden in groep 16 (zie onder voor een overzicht). Hij heeft  wederom veel ervaring opgedaan tijdens dit darttoernooi en kijkt al weer uit naar volgend jaar!
 
 Wat is de Dutch Open Darts?
De Dutch Open Darts is het grootste en gezelligste open dartstoernooi van Europa. Dit prachtige dartsevenement wordt jaarlijks georganiseerd door de Nederlandse Darts Bond. De Dutch Open Darts is met een hoog niveau darts en een geweldige sfeer uniek in zijn soort. Het is een open dartstoernooi, waar iedereen, van jong tot oud en van amateur tot professional aan kan deelnemen.
 
Jaarlijks trekt de Dutch Open Darts duizenden darters en enthousiaste toeschouwers. De prijzenpot van ruim € 30.000,- is voor de meeste deelnemers bijzaak: zij reizen naar dit dartsevenement voor de ongekende sfeer en de grote mate van gezelligheid. Samen met de kans om te spelen tegen één van de aanwezige wereldtoppers, maakt dit de Dutch Open Darts tot het ultieme weekend 'uit'!
 Overzicht van Groep 16   website Dutch Open Darts 

Bron: PepProductions, zaterdag 1 februari 2020

naar Marker Nieuws indexpagina