naar Marker Nieuws indexpagina
Leerlingen Rietlandenschool zetten leerkrachten in het zonnetje
De leerlingen gaven complimenten tijdens landelijke onderwijsstaking
Vandaag is de landelijke tweedaagse onderwijsstaking van start gegaan. De Protestants Christelijke Basisschool 'De Rietlanden' op Marken is tijdens deze staking open, maar ondersteunt wel degelijk de actie gericht op ďInvesteer, structureel, in het onderwijs!". Dit wilden wij vandaag ook kenbaar maken.

In de school hangen diverse posters en flyers waarop dit ook te zien is. Daarnaast droegen alle leerkrachten, onderwijsondersteunend personeel en directie vandaag een geel shirt met een paarse 'I love onderwijs' button. Wij houden van ons werk en willen dit ook kenbaar maken aan onze leerlingen en de ouders. Alle leerkrachten zijn vandaag de dag gestart met een introductie aan de leerlingen waarom zij zo houden van het onderwijs. Een positief signaal over het mooie beroep, als leerkracht. Wie weet zitten er tussen onze leerlingen weer potentiŽle nieuwe leerkrachten die in de toekomst vol passie voor de klas willen gaan staan.

De leerlingen hebben vandaag de leerkrachten extra in het zonnetje gezet door allerlei complimenten over de meester of juf op het shirt te zetten.

Wij zijn erg blij met alle leerkrachten op De Rietlanden en naast de complimenten zijn ze nog even extra in het zonnetje gezet vandaag met een lekker stukje taart!

Wij willen de ouders bedanken die hun waardering op deze dag hebben uitgesproken naar de leerkrachten en de attenties die we gekregen hebben.

Bron: Jasmijn Karsten, donderdag 30 januari 2020

naar Marker Nieuws indexpagina