naar Marker Nieuws indexpagina
Zaterdag 7 september: 25ste Bridgekroegentocht Marken

 

Dit jaar organiseren wij voor de 25e keer de Bridgekroegentocht op ons mooie eiland en wij nodigen u hierbij dan ook van harte uit om mee te doen aan deze jubileumeditie. Zoals altijd is de start in Dorpshuis Het Trefpunt.
 
De kroegentocht vindt plaats op zaterdag 7 september 2019. Start 10.00 uur.
De kosten bedragen Euro 45,00 per paar. Dit is inclusief de lunch in een van de deelnemende locaties. Bij aanmelding op 7 september -vanaf 09.00 uur- trakteren wij u op een kopje koffie/thee met cake.
 
Jaap Schipper, onze dupliceermachine van “vleesch en bloed”, vond dit een mooi moment om voor de laatste keer deze arbeidsintensieve taak op zich te nemen. Hij zal er weer voor zorgen dat de spellen voor alle niveaus biedbaar zijn.
 
Parkeren
Bij aankomst op Marken laat u het dorp links liggen en blijft u rechtdoor rijden. Na en paar honderd meter vindt u het Sportcomplex van Sportvereniging Marken aan uw rechterhand waar u gratis kunt parkeren. Alle inrijverboden die u op Marken tegenkomt kunt u negeren! Mocht hier geen plaats meer zijn dan kunt u op de algemene parkeerplaats van Marken parkeren, alwaar de kosten voor eigen rekening zijn.
 
Aanmelden
U kunt zich voor de kroegentocht bij voorkeur aanmelden via e-mail info.debreg@gmail.com. Mocht dat niet tot de mogelijkheden behoren dan kunt u zich ook aanmelden via telefoonnummer 06-30218210 (René van der Pluym).
  
Aanmeldingen graag zo spoedig mogelijk onder vermelding van: uw naam en van uw partner, volledig adres, e-mailadres en (heel belangrijk) uw telefoonnummer. Vergeet u niet uw NBB-lidnummers te vermelden? Dit in verband met het toekennen van  behaalde meesterpunten.
 
Na ontvangst van uw aanmelding zult u een bevestiging van inschrijving ontvangen alsmede het verzoek om het inschrijfgeld te voldoen. Wij hebben er zin in, u ook?
 
Met vriendelijke groet,  Bridgeclub “De Breg”

 

Bron: Bridgeclub 'De Breg', donderdag 15 augustus 2019

naar Marker Nieuws indexpagina