naar Marker Nieuws indexpagina
Fietsen groep 7 gereed voor examen na controle door Fietsverhuur Marken
donderdag 6 juni in Monnickendam
 
Groep zeven van de Protestants Christelijke Basisschool ‘De Rietlanden’ op Marken heeft op donderdag 6 juni 2019 verkeersexamen in Monnickendam en daarvoor dienen de rijwielen van de leerlingen wel in ‘top-vorm’ te zijn. Afgelopen zaterdag werden alle fietsen nagekeken en eventueel gerepareerd.
 
Een fiets dient aan allerlei eisen te voldoen. Van een goed vastzittend zadel tot soepel draaiende wielen en goed werkende verlichting. Ook mogen er geen losse zaken aan de fiets hangen, daar deze tussen de spaken van de wielen kunnen komen en dient het zadel op de juiste hoogte te zijn. 
 
De leerlingen konden zaterdag van 10.00 uur tot 11.00 uur, gratis en vrijblijvend, hun fiets laten nakijken door Fietsverhuur Marken. De meeste leerlingen hadden gehoor gegeven aan deze oproep. De actie was initiatief van de Rietlandenschool in samenwerking met Fietsverhuur Marken.
 
Fietsverhuur & fietsreparatie Marken is te vinden aan de Boxenring 49 of nabij de Beatrixbrug op Marken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via telefoonnummer 06-52365852.
 
Remmen nalopen  
Verlichting Trappers

Bron: PepProductions, zaterdag 25 mei 2019

naar Marker Nieuws indexpagina