naar Marker Nieuws indexpagina
Oranjevereniging op Marken heeft nieuwe outfit
Sponsoren hebben voor de financiŽle middelen gezorgd
Bestuursleden van de Oranjevereniging met enkele sponsoren
De Christelijke Oranjevereniging ĎMarken en Oranjeí (COV) heeft afgelopen zaterdag de nieuwe outfit voor het bestuur officieel gepresenteerd. De presentatie vond plaats 'Op de Street' (Kerkbuurt) op Marken in aanwezigheid van een aantal sponsoren.
 
Voorzitter Hein Zondervan vertelde dat toen hij als voorzitter aantrad van de COV, er alleen (oranje) poloshirts waren die al zeker tien jaar oud waren en deels verkleurd.
 
Zo ontstond het idee om voor alle bestuursleden oranje jassen aan te schaffen. Als het bestuur gelijk gekleed is, draagt dat dit bij aan een betere zichtbaarheid voor de feestvierders, handhavers en eventuele hulpdiensten. Tevens straalt het uit dat het bestuur een team is, dat een programma  probeert te maken voor alle Markers om feest te kunnen vieren op Koningsdag. Uiteraard blijft de Marker kledingdracht op Koningsdag voor een groot deel van de dag zichtbaar bij de meeste bestuursleden!
 
Alle bestuursleden vonden het een prima ideeÖ.. alleen had de COV daar geen financiŽle middelen voor! Het bestuur gaf aan dat voor het aanschaffen van oranje jassen sponsoren gevonden moesten worden. Al snel waren zeven ondernemingen bereid gevonden een financiŽle bijdrage te leveren.
 
Dankzij alle sponsoren konden niet alleen tien prachtige oranje jassen met opdruk aangeschaft worden, maar ook tien nieuwe (witte) poloís met logo opdruk van de Marker Oranjevereniging.
 
Daarnaast is Kapsalon NeRo bereid gevonden om de koffie met koek te sponsoren na afloop van de aubade op Koningsdag.

Bron: PepProductions, zaterdag 30 maart 2019

naar Marker Nieuws indexpagina