naar Marker Nieuws indexpagina
Zes jubilarissen bij KNRM Marken in het zonnetje gezet
Teun Verschoor (links) en Alex Broek ontvingen de ‘Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid’ voor dertig jaar vrijwilligerschap
Vrijwilligers van het reddingstation van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) op Marken hadden afgelopen zaterdag in Brasserie Restaurant ‘De Taanketel’ aan de haven van Marken het jaarlijkse bemanningsdiner. Tijdens deze samenkomst werden vijf personen van het station in het zonnetje gezet.
 
Teun Verschoor en Alex Broek ontvingen de ‘Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid’ voor dertig jaar vrijwilligerschap bij het reddingstation op Marken. Jaap Schipper kreeg de ‘Bronzen Draagmedaille’ voor vijfentwintig jaar verbondenheid als opstapper en penningmeester van het station. Als laatste twee kwamen naar voren Tijs Klaver en Pouwel van Altena. Beiden ontvingen de ‘Vrijwilligersmedaille Openbare Orde en Veiligheid’ voor vijftien jaar inzet. Allen kregen ook nog een boek en een bos bloemen. De uitreikingen werden verricht door de voorzitter van de plaatselijke commissie, mevrouw Luzette Kroon. Michiel Appel was afwezig (tien jaar vrijwilliger).
Pouwel van Altena Tijs Klaver
Jaap Schipper

Bron: KNRM Marken / PepProductions, woensdag 20 maart 2019

naar Marker Nieuws indexpagina