naar Marker Nieuws indexpagina
Zondag 1 september : Zwemmeland 2019
3,5 km zwemmen van Marken naar Monnickendam
Inschrijven zondag 1 september 2019.
 
Inschrijven voor de editie 2019 is mogelijk vanaf dinsdag 1 januari 2019 via de mail: geef je naam huidige adres telefoonnummer en noodnummer ('ICE') door via zwemmeland@gmail.com.
 
Na aanmelding sta je op de lijst echter de inschrijving is definitief als het inschrijfgeld is bijgeschreven op de IBAN van de stichting: NL63 INGB 0007 6164 90 ten name van Stichting Aqua Dynamic onder vermelding van de complete voor- en achternaam van de deelnemer(s).
 
Deelnemen aan Zwemmeland en met eigen vervoer naar Marken  25,00.
 
Reserveren voor de bus transfer naar Marken is dit jaar los van de inschrijving voor de overtocht, dit houdt in dat de busreservering  2,50 extra kost. Totaal  27,50 voor bus en inschrijving Zwemmeland 2019.
 
Elk jaar maken we een nieuwe lijst met jullie gegevens en bewaren alleen de e-mail adressen, dit in verband met de nieuwsbrief, hiervoor kan iedereen zich direct uitschrijven onderaan deze mailchimp nieuwsbrief als deze ontvangen wordt.
 
Geef dus actuele gegevens door, elke keer dat je met ons gezellige evenement meedoet.
 
Doorgeven startnummer
Mocht je het startnummer door willen geven aan een ander, geef de nieuwe gegevens van de ander voor 1 augustus 2019 door via de mail. Het mailadres is Zwemmeland@gmail.com.
 
Persoonsgegevens
De organisatie verklaart hierbij dat persoonsgegevens nooit worden gedeeld, verkocht of gebruikt kunnen en zullen worden dan enkel en alleen als naslagwerk in geval van calamiteiten.
 
Informatie op www.Zwemmeland.com
     
 Archief 'Zwemmeland' 

Bron: Zwemmeland, zaterdag 15 december 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina