naar Marker Nieuws indexpagina
Team 'MaVO 2.0' tweede bij achtste editie FC Volendam Voetbalquiz
Stephan Plat, Nick Tuijp en Jacob René de Weijze
De achtste editie van de FC Volendam Voetbalquiz was zondagmiddag een groot succes. Liefst zestien teams beten zich in de Runderkamp Lounge stuk op de bij tijden pittige vragen van quizmaster John Steenbrink. Team ‘De Knoest’ kroonde zich net als vorig jaar tot dé voetbalkenners van Volendam en omstreken.
 
Het podium werd compleet gemaakt door team MaVO 2.0 en FC 1983. De quiz bevatte 7 rondes, met in totaal 90 vragen. De vragen varieerde van kennis over FC Volendam, voetballogo’s tot voetbal in het algemeen. De deelnemers kwamen onder andere uit Edam, Marken, Hoogkarspel, Monnickendam en natuurlijk uit Volendam. De aanwezigen genoten tijdens de quiz daarnaast van een hapje en een drankje van het barpersoneel.
 
Team ‘De Knoest’ bracht het er tijdens de quiz het beste vanaf met 844 punten. Met 753 punten werd 'MaVO 2.0' tweede. Dit team bestond uit Stephan Plat, Nick Tuijp en Jacob René de Weijze. Derde werd 'FC 1983' met 705 punten.
 
Team ‘MaVO 2.0’ won een eretribune arrangement van FC Volendam tijdens een competitiewedstrijd naar keuze.
 
FC Volendam bedankt alle deelnemers voor hun fanatieke deelname en hoopt iedereen (uiteraard ook nieuwe deelnemers) ook tijdens de editie van volgend jaar te mogen verwelkom.
 
Eindstand:
1. De Knoest
2. MaVO 2.0
3. FC 1983
4. De Fabrieken
5. De Edjes
6. Oude Garde
7. Rustaaaaagh
8. De Haringen
9. Bestuur
10. De Kenners
11. FCVD
12. Lutjebroek
13. HQE
14. De Rode Hesjes
15. De Groene Hesjes
16. De Nel Boys

Bron: FC Volendam, zondag 9 december 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina