naar Marker Nieuws indexpagina
Ted Mol dankzij TBO weer met plezier aan de slag
 
Ted Mol is 59 jaar en al een hele tijd op zoek naar werk. Tot voor kort tenminste. Want dankzij TBO is hij sinds afgelopen week als ZZP’er aan de slag en ook nog op het mooie schiereiland Marken.
 
Daar zijn wij ontzettend blij mee, vooral voor Ted zelf. Want het is helaas een maar al te bekend verhaal: de werkloze 50-plusser die vaak moeilijk weer aan een baan komt. Werkgevers zijn bang dat ze niet mee gaan met hun tijd, te veel kosten en een hoger risico op ziekteverzuim met zich meebrengen. En dat zijn eigenlijk stuk voor stuk vooroordelen.
 
Bij TBO doen we niet aan vooroordelen, en laten we zien dat het ook anders kan. Wij kijken niet naar de ‘negatieve’ kanten die zogenaamd aan de 50-plusser kleven. Wij kijken ook niet naar wat ze eventueel niet meer zouden kunnen, maar juist naar wat ze nog wél kunnen. Want mensen als Ted Mol kunnen gewoon nog hartstikke veel, en het is doodzonde dat ze vaak te lang thuis zitten. Voor deze leeftijdsgroep is het ontzettend belangrijk om weer aan het werk te gaan.
 
Niet alleen voor de maatschappij, maar ook voor henzelf: van thuis zitten word je nu eenmaal niet blij. Herkent u zich in het verhaal van Ted Neem dan contact op met TBO, 0226-427785 of mail naar jos@tbo.nu www.tbo.nu
 

Bron: TBO, donderdag 29 november 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina