naar Marker Nieuws indexpagina
‘Juliana’ speelt zaterdag van ‘Bossa Nova tot Polonaise’
Dorpshuis Het Trefpunt op Marken, aanvang 20.00 uur
Dorpshuis Het Trefpunt op Marken wordt zaterdag 17 november omgetoverd tot ‘Danspaleis’. In dit danspaleis geeft de Christelijke muziekvereniging ‘Juliana’ haar najaarsconcert met als thema ‘Dance Dance Dance’. Er zullen bij de muziek van ‘Juliana’ verschillende dansen worden uitgevoerd van Bossa Nova tot Polonaise. De avond begint om 20.00 uur.
 
Een groep street dance meisjes zullen dansen bij de muziek van het leerlingenorkest onder leiding van Sascha Ewouds.
 
Dansteam ‘United Flavours’ uit Volendam onder leiding van Susan Koning, zal ook hun kunsten komen vertonen. Zij hebben al meerdere nationale en internationale prijzen gewonnen. Het dansteam is in 2016 Nederlands kampioen Hip Hop geworden.  United Flavours komt met negen dames naar Marken en dansen niet alleen Hip Hop, maar ook Disco en Rock en Roll en alles op muziek van het grootorkest van Juliana onder leiding van Henk Ummels.
 
Een ball room danspaar uit Amsterdam gaat de ‘Bossa Nova’ showen op de muziek ‘The Girls of Jobim’. In de pauze zal er door het danspaar een korte workshop gegeven, waarbij iedereen wordt uitgenodigd voor de Quick Step.
 
Presentatie van de avond is in handen van Robin Visser uit Enkhuizen. Hij zal niet alleen presenteren, maar ook zal hij wat liedjes gaan zingen. Robin is vocal coach, zanger en drummer en hij zal de bezoekers tevens door de avond heen leiden
 
Ter bestrijding van de onkosten worden er in de pauze loten verkocht, waarmee mooie prijzen gewonnen kunnen worden. De entree bedraagt vijf euro.

Bron: PepProductions, zondag 11 november 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina