naar Marker Nieuws indexpagina
Marker Mannenkoor krijgt cheque van Rabobank groot 1.065,01
 Rabobank Clubkas Campagne
 
Het Marker Mannenkoor mocht dit jaar deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne. De Rabobank Waterland en Omstreken stelde 65.000,00 beschikbaar voor ondersteuning van verenigingen en stichtingen.
 
Uit de aangemelde kandidaten stelde de Rabobank een deelnemersveld samen, waarop de leden van de Rabobank onlangs hun stemmen konden uitbrengen. Naar rato van het aantal uitgebrachte stemmen mocht de betrokken vereniging of stichting dan een geldbedrag ontvangen ter besteding aan voor die vereniging of stichting noodzakelijke doelen.
 
Woensdagmorgen hebben Cor Visser en Jan Cornelis Commandeur namens het Marker Mannenkoor een cheque mogen ophalen bij de Rabobank in Purmerend. De cheque zat in een gouden enveloppe. Het leek de Postcode Loterij wel! Toen zij het bedrag op de cheque zagen, stonden zij wel even perplex! Het Marker Mannenkoor heeft namelijk het mooie bedrag mogen ontvangen van 1.065,01. Het Marker Mannenkoor is hier geweldig blij mee. Het geld zal worden besteed aan nieuwe koorkleding en ledenwerving.
 
Het Marker Mannenkoor dankt alle Rabobank leden die op het koor hebben gestemd heel hartelijk ! Fijn dat u ons heeft gesteund. 
 

Bron: PepProductions, woensdag 10 oktober 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina