naar Marker Nieuws indexpagina
Oranjevrouwen spelen op 5 oktober play-offwedstrijd in Breda
Nederland - Denemarken
Breda wordt de thuishaven voor de eerste play-offwedstrijd tegen Denemarken in de strijd om kwalificatie voor het WK. Oranje start het tweeluik tegen de Denen op vrijdag 5 oktober met een thuisduel.
 
Deze wedstrijd wordt om 20.00 uur gespeeld in het Rat Verlegh Stadion in Breda. Vier dagen later, op dinsdag 9 oktober, staat om 18.00 uur in het Viborg Stadion de return op het programma.
 
Voorverkoop
De voorverkoop voor het thuisduel start voor Oranje ClubCardhouders op woensdag 12 september om 12.00 uur. De reguliere kaartverkoop begint op vrijdag 14 september, eveneens om 12.00 uur. Meer informatie hierover is te vinden op onsoranje.nl..
 
De Oranjevrouwen speelden 23 keer eerder tegen Denemarken. De eerdere ontmoetingen eindigden vijf keer in een gelijkspel, acht keer in een overwinning voor Nederland en tien keer in een overwinning voor de Denen. Tijdens de finale van het EK 2017 won Nederland met 4-2 van Denemarken.
 
Laatste WK-ticket
De andere wedstrijd in de strijd om het laatste Europese WK-ticket gaat tussen Zwitserland en BelgiŽ. De winnaars van beide play-offwedstrijden gaan tussen 7 en 13 november in de beslissende play-offronde uitmaken welk land zich plaatst voor het wereldkampioenschap.
 
Het WK2019 wordt van 7 juni tot en met 7 juli 2019 gehouden in Frankrijk. Aan het toernooi nemen 24 landen deel. Frankrijk, Noorwegen, ItaliŽ, Spanje, Engeland, Duitsland, Zweden, Schotland, AustraliŽ, BraziliŽ, Chili, China, Japan, Zuid-Korea en Thailand zijn inmiddels verzekerd van een plek op het mondiale eindtoernooi.
 
Kaartverkoop Nederland - Denemarken
De voorverkoop voor de wedstrijd tegen Denemarken start voor Oranje ClubCardhouders op woensdag 12 september om 12.00 uur. De reguliere kaartverkoop begint op vrijdag 14 september, eveneens om 12.00 uur. De ticketprijzen zijn als volgt:
 
Losse tickets
Categorie 1:  Ä 15,-
Categorie 2: Ä 12,50
 
Groepen vanaf tien personen (korting van 28 procent op individuele ticketprijs)
Categorie 1:  Ä 10,80
Categorie 2: Ä 9,00

Bron: KNVB Media, maandag 10 september 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina