naar Marker Nieuws indexpagina
Medewerkersavond S.V. Marken gaat over een andere boeg
Nieuwe ideeŽn zijn welkom bij het bestuur
Medewerkersavond ff anders
Na Brasserie Restaurant 'De Taanketel' gaat de medewerkersavond van Sportvereniging Marken ook 'FF Anders', maar bij de Taanketel gaat het onder andere met de band van Andrť Peereboom, maar bij de plaatselijke SV willen ze de avond over een andere boeg gooien.
 
Al vele jaren houdt Sportvereniging Marken een gezellige avond voor haar medewerkers en vrijwilligers. Daar stopt de Sportvereniging absoluut niet mee. Maar na jaren de avond in de maand februari of begin maart op de agenda gezet te hebben wordt, na geluiden van de medewerkers, deze avond in een andere periode van het jaar gehouden, en met een andere invulling.
 
Binnen het bestuur wordt gedacht om dit aan het einde van het seizoen dit moeten gaan doen, in 2019 is dat op zaterdag 22 juni.
Het bestuur denkt dat dan een andere invulling kan worden gegeven, daar er dan ook van het beun gebruik kan worden gemaakt, in verband met mogelijk goed weer, wat bijvoorbeeld de mogelijkheid geeft om te gaan barbecueŽn en/of buitenactiviteiten te ontplooien. IdeeŽn hiervoor zijn uiteraard van harte welkom.
 
Het bestuur hoopt zo aan de geluiden van de vrijwilligers gehoor te kunnen geven en de medewerkersavond weer een boost te geven.
 

Bron: Sportvereniging Marken, zaterdag 8 september 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina