naar Marker Nieuws indexpagina
Rabobank leden kunnen stemmen voor de Clubkas Campagne
Leden kunnen van 28 augustus t/m 17 september 2018 hun stem uitbrengen
De stemperiode van de Rabobank Clubkas Campagne is begonnen!
Uw stem is geld waard! Ons budget om verenigingen en stichtingen te steunen bedraagt dit jaar  65.000,-
 
  Vul uw stemcode in de witte balk in bij: INLOGCODE   
 
en breng uw vijf stemmen uit. Hieronder leest u meer hoe het stemmen in zijn werk gaat.
 
Als lid van onze bank mag u meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat. U kunt van dinsdag 28 augustus tot en met maandag 17 september 2018 uw stem uitbrengen op clubs die deelnemen aan de Rabobank Clubkas Campagne.
 
Deelnemers uit Marken
Uit Marken doet alleen het Marker Mannenkoor mee.
 
In het werkgebied van Rabobank Waterland en Omstreken bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om onze lokale betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Daarom organiseert Rabobank Waterland en Omstreken dit jaar voor het eerst de Rabobank Clubkas Campagne.
 
Wat is het?
Met de Rabobank Clubkas Campagne laten we een aanzienlijk deel van de winst terugvloeien in de maatschappij. De leden van de bank bepalen hoe het bedrag van 65.000 wordt verdeeld in onze regio. Dit levert clubs extra geld op om hun doelen te realiseren. Doelen waarvan de clubs, hun leden en de hele lokale samenleving profiteren!
 
Hoe werkt het?
Als lid van Rabobank Waterland en Omstreken krijgt u van ons vijf stemmen. Die brengt u uit op uw favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in enkele stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren.
 
Vul in de blauwe balk bovenaan deze pagina de persoonlijke stemcode in die op de stemkaart staat vermeld. Let op: de code bestaat uit 2 hoofdletters, 4 cijfers, gevolgd door 4 hoofdletters en tenslotte weer 4 cijfers.
 
Vragen?
Mocht u vragen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen met ons via info.waterland@rabobank.nl. Vermeld in de mail uw postcode en huisnummer, zo kunnen wij u sneller helpen.

Bron: Rabobank Waterland en Omstreken, dinsdag 28 augustus 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina