naar Marker Nieuws indexpagina
Deen Havenhof bezorgt boodschappen thuis. Zal Deen Marken volgen?
De doelgroep is senioren van 70 jaar of ouder of mindervaliden
 
Nieuw Volendam meldde deze week dat Deen in de Havenhof als eerste winkel is gestart met een bezorgservice voor klanten op leeftijd.
 
Als eerste DEEN-winkel is DEEN Havenhof gestart met een bezorgservice. Bij een minimaal bestedingsbedrag van 25 euro worden de boodschappen gratis bezorgd met de DEEN-bakfiets. De doelgroep is de senioren van 70 jaar of ouder of mindervaliden. In geheel Edam-Volendam worden de boodschappen, die voor 15.00 uur gekocht zijn in DEEN Havenhof nog dezelfde dag tussen 15.00 en 18.00 uur thuisbezorgd op maandag, woensdag en vrijdag.
 
Bedrijfsmanager Dave van Beek: “Speciaal voor onze klanten op leeftijd zijn wij met deze nieuwe service gestart. Regelmatig horen wij in onze winkels hoe fijn onze oudere klanten het vinden om nog zelf hun boodschappen te doen, maar hoe lastig het kan zijn om die boodschappen naar huis te brengen. Vanaf nu gaan wij de klanten een handje helpen. U doet zelf uw boodschappen in de winkel en wij brengen de boodschappen nog dezelfde dag bij u thuis”.
 
Zal de Deen supermarkt op Marken dit initiatief volgen?
 
***************
Vroeger bracht Klaas Zeeman (Centra) ook reeds de boodschappen thuis op Marken, zie bijgaande foto's uit februari 1981

Bron: PepProductions, vrijdag 3 augustus 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina