naar Marker Nieuws indexpagina
Ronald Dooijeweerd nieuwe hoofdtrainer S.V. Marken
Technische staf heeft Marker gezicht vanaf komend seizoen
Met ingang van het seizoen 2018/2019 is Ronald Dooijeweerd de nieuwe hoofdtrainer van Sportvereniging Marken. De complete technische staf zal naast Dooijeweerd bestaan uit Arnold Teerhuis, Nico Kes (beiden assistent trainer), Richard de Weijze (teammanager), Cor Sarton (fysiotherapeut) en Dennis Commandeur (materiaalman).  

Een bekende van de club
Ronald Dooijeweerd zal het hoofdtrainerschap bij S.V. Marken gaan combineren met dezelfde functie bij zondag tweede klasser Z.V.V. Zaanlandia uit Zaandam. Er zijn goede afspraken gemaakt tussen beide clubs die de continu´teit waarborgen. De nieuwe hoofdtrainer, die gedurende het huidige seizoen al aan de staf werd toegevoegd, is een bekende van S.V. Marken. Hij woont immers al jaren op Marken en heeft door de jaren hen zeer veel wedstrijden van het eerste elftal gezien. Daarnaast neemt Dooijeweerd de kennis en ervaring uit het huidige seizoen mee.

Gemotiveerd
De geboren en getogen Markers Arnold Teerhuis en Nico Kes zijn allebei zeer gemotiveerd om onder Dooijeweerd aan de slag te gaan als assistent trainer. Teerhuis en Kes leerden de kneepjes van het trainersvak in de jeugd bij S.V. Marken, waar zij verschillende leeftijdsgroepen trainden. Dit heeft hen er toe gedreven om de stap naar het eerste elftal te maken. Daarnaast blijven ze, waar nodig en mogelijk, betrokken bij de jeugdteams. Arnold Teerhuis, jarenlang vaste kracht op het hoogste niveau bij S.V. Marken, is sinds januari 2018 al onderdeel van de technische staf.

Bekende gezichten
De technische staf wordt gecompleteerd door Richard de Weijze, Dennis Commandeur en Cor Sarton. De Weijze stapte halverwege het huidige seizoen in als teammanager toen deze functie vacant raakte. In het verleden was hij al eerder teammanager. Commandeur en Sarton zijn twee bekende gezichten bij het eerste elftal.

Inmiddels is de staf bezig om de selectie voor het komende seizoen op orde te krijgen.

Bron: Sportvereniging Marken, donderdag 26 april 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina