naar Marker Nieuws indexpagina
FF Anders treedt zondag op in Waterlandse Zaken
Waterlandse Zaken over ondernemen en vrije tijd
Muziek wordt live verzorgd door 'FF Anders' uit Marken
Zondag 18 februari 2018 om 11.30 uur komt er een gevarieerd programma aan bod bij Waterlandse Zaken. Uiteraard zijn er ondernemers, zij staan tenslotte centraal in deze programma opzet. Arjan Klein van Wine Affairs heeft diverse slijterijen, in Amsterdam en in Monnickendam. Jos van der Heijden is van VFC Zeilcharters, onderdeel van de bruine vloot. Aan tafel schuiven ditmaal bekende Nederlanders aan, Ineke Houtman is regisseur van onder andere Dokter Deen, en Rob Kamphues, cabaretier en presentator van bijvoorbeeld De ReŁnie en Formule 1.
 
Themaís die presentatoren Patty de Jong en Bert Schalkwijk naar voren zullen brengen gaan over vrije tijd (gezellig met een drankje erbij), zeilen en autoracen en hoe houd je de regie?
 
Muziek wordt live verzorgd door FF Anders uit Marken.
 
De uitzending vindt plaats in Brasserie 'De Waegh' in Monnickendam, vanaf 11.30 uur. Publiek is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn (om 11.15 uur). Er worden die dag nog twee uitzendingen van Waterlandse Zaken opgenomen. Ook daar is het leuk als er publiek bij is, om 9.30 uur (aanwezig om 9.15 uur) en om 14.00 uur (aanwezig om 13.45 uur).
 
Tijdens de opname van 09.30 uur wordt de muziek verzorgd door de jeugdige Marker band 'FourS'
Julius Hermus (10), Ramses Hermus (8), Sam Visser (9), Koen Visser (10) en Suzanne Kaars (9)
 
Eerdere uitzendingen van Waterlandse Zaken zijn terug te zien op www.WaterlandseZaken.nl.
 

Bron: Omroep PIM, dinsdag 13 februari 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina