naar Marker Nieuws indexpagina
McDonalds organiseerde allerbeste Brand Event van Nederland in 2017
Good Times Island in de Gouwzee nabij Marken
McDonalds organiseerde samen met bureau BrandXtension 'Good Times Island'. De jury van de Gouden Giraffe Event Awards zag naast de cijfermatige feiten (onder andere 96% van alle Nederlanders werd in de zomer bereikt met communicatie over Good Times Island, actiewebsite werd ruim 333.000 keer bezocht. 34.899 mensen schreven zich in om een bezoek aan het eiland te winnen) ook de overtuigende manier hoe McDonalds haar merkwaarden tot leven bracht.
 
Tijdens de finaleronde was de pitch van McDonalds samen met BrandXtension overtuigend. In het bijzijn van honderden eventprofessionals en opdrachtgevers liet McDonalds nog eens duidelijk horen wat het eventconcept voor het merk gedaan heeft. Dat bleek voor de winst te zorgen in een categorie waar ook Rijksmuseum en Magnum prachtige events in de finale presenteerden.
 
Winnaar BRAND EVENTS Gouden Giraffe Event Awards 2017
Casenaam: McDonalds Good Times Island
Inzender:
BrandXtension
Opdrachtgever: McDonalds Nederland
 
Tevens won BrandXtension de publieksprijs met 'Good Times island'.

Hoofddoelstelling: 
Het realiseren van een hoog bereik voor McDonald's met een impactvol en engaging idee, door de grote groep Nederlanders die zomers thuis blijven de mogelijkheid te bieden om 'spontane geluksmomenten' te laten mee maken in hun ultieme vakantie setting; een tropisch eiland.
 
Wat zijn de Gouden Giraffe Event Awards?
Een giraffe steekt zijn nek uit om de sappigste bladeren te vinden in de boomtoppen en tussen het struikgewas. De Gouden Giraffe is op zoek naar de bedrijven/bureaus die hun nek uit steken. Die durven door middel van beleving en een live moment zichzelf te vermarkten of hun boodschap te communiceren.

De Gouden Giraffe beloont al sinds 1994 bedrijven en bureaus die hun nek uit steken, en door middel van beleving en een live moment zichzelf durven te vermarkten om een boodschap te communiceren.
Danielle Brons van BrandXtension met de gewonnen prijs

Bron: EventBranche, maandag 5 februari 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina