naar Marker Nieuws indexpagina
Marken heeft vanaf zondag voorlopig géén geldautomaat meer
Geldautomaat op Marken verhuist van Kerkbuurt naar Kruisbaakweg
De Rabobank verplaatst de geldautomaat aan de Kerkbuurt 148a op Marken naar het parkeerterrein aan de Kruisbaakweg op Marken. U kunt tot en met zondag 21 januari 2018 nog geld pinnen bij de automaat aan de Kerkbuurt. Op dinsdag 23 januari 2018 verwijdert de Rabobank de automaat uit het pand. Naar verwachting kunt u voor de bouwvak van 2018 gebruik maken van de herplaatste geldautomaat aan de Kruisbaakweg. In de tussentijd kunt u geld opnemen bij de dichtstbijzijnde geldautomaten aan ’t Spil 43 in Monnickendam en de Gooische Kaai 1 in Monnickendam.
 
Toiletten en geldautomaat
De geldautomaat komt in een nieuw te realiseren faciliteitengebouw wat de gemeente Waterland bouwt bij de ingang van het parkeerterrein aan de Kruisbaakweg. Op dit moment is het faciliteitengebouw in ontwikkeling. In dit gebouw worden onder andere de geldautomaat en toiletten geplaatst.
 
Verkocht
De huidige locatie van de geldautomaat aan de Kerkbuurt hebben we onlangs verkocht, omdat we het pand niet langer gebruiken. Door de verkoop van het pand kan de geldautomaat niet op de huidige locatie gevestigd blijven. Excuses voor het ongemak.

Bron: Rabobank Waterland, dinsdag 16 januari 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina