naar Marker Nieuws indexpagina
Voordrachtronde Waterlandse Ondernemer 2018 gestart
Voordrachten kunnen tot en met dinsdag 27 november 2018 worden opgegeven
 
 Ook dit jaar zal de Waterlandse Ondernemer van het Jaar worden verkozen. De prijs wordt uitgereikt aan een ondernemer of onderneming die is gevestigd in Gemeente Waterland en die in het jaar 2018 een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan Waterland in zijn algemeenheid. De verkiezing bestaat uit een voordrachtronde en een nominatieronde. De voordrachtronde is vanaf heden tot en met dinsdag 27 november 2018 officieel geopend.
 
Voordrachtronde t/m dinsdag 27 november 2018
Tijdens de voordrachtronde kan iedere inwoner van Waterland een ondernemer in Gemeente Waterland voordragen die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan Waterland in de breedste zin van het woord. Zaken als promotie, opleiding, werkgelegenheid, (maatschappelijke) betrokkenheid, innovatie of andere bijzondere bijdragen kunnen hierbij een rol spelen. Er kan tot en met dinsdag 27 november worden voorgedragen voor deze prestigieuze Waterlandse Ondernemersprijs van het jaar 2018.
 
Nominatieronde t/m zondag 16 december 2018
Kort na de sluiting van de voordrachtronde worden – aan de hand van alle voordrachten – de daadwerkelijke genomineerden kenbaar gemaakt door de jury. Op deze genomineerden kan vervolgens van donderdag 29 november tot en met zondag 16 december 2018 gestemd worden. De jury zal in deze periode ook een bezoek brengen aan de genomineerden om nader kennis te maken en een juist oordeel te kunnen vormen. Zowel voor de voordrachtronde als de nominatieronde kan gestemd worden op www.ondernemendwaterland.nl/stem.
 
Voordragen en stemmen
De organisatie van de Waterlandse Ondernemersprijs is een samenwerking tussen Ondernemend Waterland (voorheen: Ondernemersvereniging Waterland) en Gemeente Waterland. Voor meer informatie, de jurysamenstelling, het wedstrijdreglement en het inschrijfformulier wordt verwezen www.ondernemendwaterland.nl/stem.
 
Bekendmaking winnaar
Op basis van de stemmen op de genomineerden én de beoordeling van de jury –naar aanleiding van de jurybezoeken aan de genomineerden -wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van Ondernemend Waterland, op vrijdag 4 januari 2019, de winnaar bekend gemaakt. Over deze uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
 
 www.ondernemendwaterland.nl/stem 

Bron: Janine Klein, donderdag 15 november 2018

 naar Marker Nieuws indexpagina